Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith

Wtf jak to soundtrack do star is born ma 34 oiosenki ja słyszałem tylko Shallow heal me i always remember cos tam :nooo:

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Nie czekam do 1 lecę spać po projekt lady

A potem sie okaze, ze swallow to bedzie tylko 30 sekundowe intro dla soccer moms, a glowny wystep to bedzie szajse wersja dżezrokowa z gagą i umierającym tonym bennetem i tą laską, co rzygała na gagę (jak spiewala swine), tarzający się w płynach ustrojowych trumpa z przykleojonymi do głów kartonami z napisem vote for biden

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Wtf jak to soundtrack do star is born ma 34 oiosenki ja słyszałem tylko Shallow heal me i always remember cos tam :nooo:

Eee what. Nie znasz kłaki dupsko ryj? Ani zanim szczochy polecą mi z oczu? :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, baazyll said:

A potem sie okaze, ze swallow to bedzie tylko 30 sekundowe intro dla soccer moms, a glowny wystep to bedzie szajse wersja dżezrokowa z gagą i umierającym tonym bennetem i tą laską, co rzygała na gagę (jak spiewala swine), tarzający się w płynach ustrojowych trumpa z przykleojonymi do głów kartonami z napisem vote for biden

Nie mg ryzykować zbyt wiele razy się zawiodłem xd 

Dobra nvm tam są jakieś kilkusekundowe dzwieki ogólnie niestety muszę stwierdzić że francuski Gagi jest bardzo so so xd

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Nie mg ryzykować zbyt wiele razy się zawiodłem xd 

Dobra nvm tam są jakieś kilkusekundowe dzwieki ogólnie niestety muszę stwierdzić że francuski Gagi jest bardzo so so xd

Mialem 3 lata francuski w lo, ale dalej nie umiem wymowy :billie: sory pani kamińska

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Mialem 3 lata francuski w lo, ale dalej nie umiem wymowy :billie: sory pani kamińska

To co jest na filologi to wg tak nas tyrają z wymowa że nie pytaj xd więc sam zacząłem zwracać na to uwagę i też miałem w technikum fr ale to na takim poziomie śmiesznym że nic nie umiałem 

Shawniqua Mendes

Hm mam pomysl na tlumaczenie kłaki dupsko ryj, ale teraz mi sie nie chce xd

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Hm mam pomysl na tlumaczenie kłaki dupsko ryj, ale teraz mi sie nie chce xd

Co to kłaki dupsko ryj :giveup: 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Co to kłaki dupsko ryj :giveup: 

Ty zartujesz, nie?

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Nie

To poczekaj. Nie sluchaj oryginalu az nie przeczytasz mojego tlumaczenia xd

Shawniqua Mendes

A Dlaczego mnie obsrałaś obsrałaś obsrałaś obsrałaś mnie tez nie znasz? :interestinga:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

A Dlaczego mnie obsrałaś obsrałaś obsrałaś obsrałaś mnie tez nie znasz? :interestinga:

Excuse Me What GIF by Red Table Talk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...