Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
Just now, Messy vers said:

Lepiej niech wygra Bidden to moze walnie jakies live

I może po wyborach the journey of Chromatica continues 

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

Lepiej niech wygra Bidden to moze walnie jakies live

Ja chce, zeby zaspiewala mashup free woman i scene 98 z bradlejkiem na tym rally. Ale pewnie jak zwykle nie spelnia sie moje marzenia :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Ej a kiedy wyniki wyborów 

Idk

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith

Szczerze to w dupie mam te ich wybory, cale GGD tym chuczy. Ja tylko czekam żeby Gaga znowu mogła promować album bo zawsze jest coś ważniejszego dla niej :air:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Szczerze to w dupie mam te ich wybory, cale GGD tym chuczy. Ja tylko czekam żeby Gaga znowu mogła promować album bo zawsze jest coś ważniejszego dla niej :air:

No ale gdyby to bylo polskie forum, to też wszyscy huczeliby o protestach albo kaczce. 

No ale zeszle wybory tez byly dla niej wazne. Plus nie ma za bardzo po co teraz promować, bo 911 flopnęło 

Karen Smith
Just now, baazyll said:

No ale gdyby to bylo polskie forum, to też wszyscy huczeliby o protestach albo kaczce. 

No ale zeszle wybory tez byly dla niej wazne. Plus nie ma za bardzo po co teraz promować, bo 911 flopnęło 

Ciekawe czemu 911 flopnelo :oprah:

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Ciekawe czemu 911 flopnelo :oprah:

Bo nie jest radio friendly. Tylko szczaj na mnie bylo, a i tak nie bylo wielkim hitem :messga:

PanPikus
43 minutes ago, baazyll said:

Wgl to zastanawialem sie, gdzie sie podziewa @PanPikus, ale przypomnialem sobie, ze przejechał go samochód z chlebem 13 lat temu :ladyhaha:

Heheszkom nie było końca 

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

PanPikus

Wgl poczułem się jak jakiś Dildo Waggins teraz :fatcat:

Metr 80, metr 90. Ludzie :bradley:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, PanPikus said:

Wgl poczułem się jak jakiś Dildo Waggins teraz :fatcat:

Metr 80, metr 90. Ludzie :bradley:

No ja bardziej 188 niz 181 chyba 

PanPikus

Idę sobie popłakać w kącie z królewną śnieżką :emma:

Shawniqua Mendes
1 minute ago, PanPikus said:

Idę sobie popłakać w kącie z królewną śnieżką :emma:

Ale masz metr 50 or...? :laughga:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...