Guest Messy vers Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, baazyll said: Wole mery dżejn trzechy from holend Meryyyy Dzejn Trzeeeechy Łuhuuuuu Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, Messy vers said: Lepiej niech wygra Bidden to moze walnie jakies live I może po wyborach the journey of Chromatica continues Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, Messy vers said: Lepiej niech wygra Bidden to moze walnie jakies live Ja chce, zeby zaspiewala mashup free woman i scene 98 z bradlejkiem na tym rally. Ale pewnie jak zwykle nie spelnia sie moje marzenia Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Ej a kiedy wyniki wyborów Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ej a kiedy wyniki wyborów Idk Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Szczerze to w dupie mam te ich wybory, cale GGD tym chuczy. Ja tylko czekam żeby Gaga znowu mogła promować album bo zawsze jest coś ważniejszego dla niej Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, Little99 said: Szczerze to w dupie mam te ich wybory, cale GGD tym chuczy. Ja tylko czekam żeby Gaga znowu mogła promować album bo zawsze jest coś ważniejszego dla niej No ale gdyby to bylo polskie forum, to też wszyscy huczeliby o protestach albo kaczce. No ale zeszle wybory tez byly dla niej wazne. Plus nie ma za bardzo po co teraz promować, bo 911 flopnęło Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, baazyll said: No ale gdyby to bylo polskie forum, to też wszyscy huczeliby o protestach albo kaczce. No ale zeszle wybory tez byly dla niej wazne. Plus nie ma za bardzo po co teraz promować, bo 911 flopnęło Ciekawe czemu 911 flopnelo Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ciekawe czemu 911 flopnelo Bo nie jest radio friendly. Tylko szczaj na mnie bylo, a i tak nie bylo wielkim hitem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 43 minutes ago, baazyll said: Wgl to zastanawialem sie, gdzie sie podziewa @PanPikus, ale przypomnialem sobie, ze przejechał go samochód z chlebem 13 lat temu Heheszkom nie było końca Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Wgl poczułem się jak jakiś Dildo Waggins teraz Metr 80, metr 90. Ludzie Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Wgl poczułem się jak jakiś Dildo Waggins teraz Metr 80, metr 90. Ludzie No ja bardziej 188 niz 181 chyba Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Ja 185 Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Idę sobie popłakać w kącie z królewną śnieżką Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Idę sobie popłakać w kącie z królewną śnieżką Ale masz metr 50 or...? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.