Karen Smith 10,026 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Dorba już mam Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nie chce się otworzyć Mi dziala Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Nie widze sceny ze spafajacym lozkiem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Oo tego nie widzialam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Yaas. Znalazlem 1:30 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Eeej. A jak oni mają caly teledysk? Wgl skad oni mieli te sceny?? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Just now, baazyll said: Eeej. A jak oni mają caly teledysk? Wgl skad oni mieli te sceny?? Nw ale mi się bardzo podoba. Moim zdaniem to nie jest wulgarne xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Nw ale mi się bardzo podoba. Moim zdaniem to nie jest wulgarne xd Ale to nie chodzi, czy jest wulgarne, czy nie. Dobrze zrobila, ze tego nie wydala, bo potem ludzie moze znowu polubiliby ja po a star is born, ale mowiliby, ze postanowila znormalniec, bo znudzilo jej sie ruchanie gazety Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ale to nie chodzi, czy jest wulgarne, czy nie. Dobrze zrobila, ze tego nie wydala, bo potem ludzie moze znowu polubiliby ja po a star is born, ale mowiliby, ze postanowila znormalniec, bo znudzilo jej sie ruchanie gazety Ruchanie gazety brzmi iconic xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Ruchanie gazety brzmi iconic xD Nie widziales tej sceny? xD Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 1 minute ago, baazyll said: Nie widziales tej sceny? xD Widziałem xD i bardzo mi się podobała i te buty Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Boczek umarł Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Just now, baazyll said: Boczek umarł Wiem. Bardzo mi przykro. Uwielbiałem go z paździochową razem. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Wiem. Bardzo mi przykro. Uwielbiałem go z paździochową razem. Ja kiepskich srednio lubilem. Ale mam duzy sentyment do odcinków Eksperyment sen i Kiepscy zboczeńcy, bo mialem je na plycie i jako dziecko ogladalem na ripicie... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.