Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Just now, baazyll said: Przypomina mi tu żabę Pani żabuśka Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Ej oglądam anything goes i to jest taki krindż, że omygy. ale jest motyka z paranienormalnych, a on jest dadim i jest też Chinka cziku... znaczy kaja paschalska i powiedziała, że niedługo wyda płytę. Obawiam się, że nikt nie czeka, but still... If ju Ken dżrym yt ju ken łin yt Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 17 minutes ago, baazyll said: Ej oglądam anything goes i to jest taki krindż, że omygy. ale jest motyka z paranienormalnych, a on jest dadim i jest też Chinka cziku... znaczy kaja paschalska i powiedziała, że niedługo wyda płytę. Obawiam się, że nikt nie czeka, but still... If ju Ken dżrym yt ju ken łin yt Co to jest? Kaja Paschalska dawno sie pożegnała z karierą Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 The scars on my pusia are on Replay 🎼🎶🎶🎶 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Just now, Messy vers said: Co to jest? Takie gówno w tvp, w którym selebrydis zachowują się jak niepełnosprawne ameby na festynie 2 minutes ago, Messy vers said: Kaja Paschalska dawno sie pożegnała z karierą Noo ok wszyscy wiemy, że Chinka czikulinka pogrzebała jej karierę na zawsze, ale tę jedną piosenkę lubię od chwili, gdy usłyszałem ją pierwszy raz w 2002 #nostalgiatakbardzo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 4 minutes ago, Messy vers said: The scars on my pusia are on Replay 🎼🎶🎶🎶 Potworki wewnątrz mej pusi torturują mnie e e e Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Just now, baazyll said: Potworki wewnątrz mej pusi torturują mnie e e e Pusia is done pusia is doooone Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 I don't know what to do with my pusia you don't know what to say to my pusia the scars on my pusia refuses everything since day one Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Jezu slucham levitating z tą łupą Madonną. powinni ją zbanowac w sumie przyjemna wersja (odjąć madonna) Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: I don't know what to do with my pusia you don't know what to say to my pusia the scars on my pusia refuses everything since day one Love it when you dzwonisz do mnie nogi Rano kup mi jądra Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Just now, Messy vers said: Jezu slucham levitating z tą łupą Madonną. powinni ją zbanowac w sumie przyjemna wersja (odjąć madonna) Madonna była super do 2008 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Just now, baazyll said: Madonna była super do 2008 No właśnie, bo później wyszła Stefania i przejęła jej samozwańczy tron królowej 👑🥰 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 1 minute ago, baazyll said: Love it when you dzwonisz do mnie nogi Rano kup mi jądra Twoje jądra to najleosza i najgorsza rzecz happended to me Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Just now, Messy vers said: No właśnie, bo później wyszła Stefania i przejęła jej samozwańczy tron królowej 👑🥰 Niee. Wtedy madana jeszcze była królową. Przestała nią być jak spadła ze sceny w 2015 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Just now, Messy vers said: Twoje jądra to najleosza i najgorsza rzecz happended to me Z czego to Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.