Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

PanPikus
13 minutes ago, baazyll said:

Uwaga Breaking News

Plastikowe zastawki sercowe > młodsza teraz

Się zobaczy jutro :p w sumie z YN znam i tylko Malibu które loffciam i YN i chyba tyle. Ale PH jutro wieczorem będzie słuchane w całości na pewno ;)

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
1 minute ago, PanPikus said:

Się zobaczy jutro :p w sumie z YN znam i tylko Malibu które loffciam i YN i chyba tyle. Ale PH jutro wieczorem będzie słuchane w całości na pewno ;)

A @Little99 mnie nie cierpi, bo nie podoba mi się zła karma. Ale noo to jedyna do ktorej nie moge sie przekonac.

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
1 minute ago, baazyll said:

A @Little99 mnie nie cierpi, bo nie podoba mi się zła karma. Ale noo to jedyna do ktorej nie moge sie przekonac.

Nie psuj mu tego albumu piczko xD daj mu się cieszyć w spokoju :coffee:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
11 minutes ago, PanPikus said:

Omg kochana posłuchaj rainbowland z YN :heart: masterpiece

7 minutes ago, PanPikus said:

No też to mu mówiłem, jak tak ktoś jęczy co mu się nie podoba to od razu masz takie podejście do tej piosenki że ktoś już słyszał i mu się nie podobało 

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

I mean Babylon hokah polubił wątek o tym że Alice mv za 2 tyg błagam powiedzcie ze to nie sen 

Nooooł. Babylon pls

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Nooooł. Babylon pls

Babylon też! Ale później, na końcu. Teledysk do babylon już jest nakręcony więc izi piczko

Shawniqua Mendes
17 minutes ago, PanPikus said:

9 minutes ago, Little99 said:

No też to mu mówiłem, jak tak ktoś jęczy co mu się nie podoba to od razu masz takie podejście do tej piosenki że ktoś już słyszał i mu się nie podobało 

Noo ok i niby tak, ale pamietam, ze przed odsluchaniem kromatikii byly tu glosy, ze co oni zrobili z free woman, ze teraz to gowno i wgl. A potem przesluchalem i mialem takie: posrało was totalnie? Przeciez to masterpis. Więc z wami moze byc podobnie :bon:

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Babylon też! Ale później, na końcu. Teledysk do babylon już jest nakręcony więc izi piczko

A te plotki o teledysku nie zostaly ostatnio zdementowane? :laughga:

Shawniqua Mendes

Bede miec beke, jak wam tez nie podejdzie zła karma dla kota :ladyhaha:

PanPikus

Królowe Życia się skończyły w tamtym tygodniu. Nie mam co teraz oglądać w Czwartek :interestinga:

Shawniqua Mendes
Just now, PanPikus said:

Królowe Życia się skończyły w tamtym tygodniu. Nie mam co teraz oglądać w Czwartek :interestinga:

A kuchenne owulacje jezzcze są?

Karen Smith
Just now, PanPikus said:

Kuchenne rewolucje! Już masz :kiss:

Też oglądałem królowe i edzia to zycie 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...