Shawniqua Mendes 3,939 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, Messy vers said: to jest w chuj dziwne, bo w tym roku wychodził z lodówki XD Tzn u mnie w lodowce byly tylko blinding lights, ale tylko w weekendy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Po tym jak Adele wygrała w 2017 to rzucają jej każdą możliwą nominacje bo tak im głupio, że domniemana pani królowa druga Maryjka Matka Dziewica nic konkretnego wtedy nie wygrała nie bez powodu jest drugą kobietą z największą ilością nominacji ever. Gdzie im się tylko uda upchnąć jej imie, to tam dostanie nominacje, tylko po to żeby nie wyszli na rasistów. Szkoda tylko, że decyduje tu tylko to, zamiast faktycznie dobrej muzyki. Nie zależnie od rasy artystów. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Kupilem gta v. Dla online. Pojebalo mnie, bo kupiłem juz na: pc, ps3, xbox one, i teraz na ps4 xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,939 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Kupilem gta v. Dla online. Pojebalo mnie, bo kupiłem juz na: pc, ps3, xbox one, i teraz na ps4 xd Po co? I tak umrzesz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Po co? I tak umrzesz Wydalem 60 zl bo black Friday. Ale zaczynam żałować bo ta gra jest tera warta złotówkę xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 4 minutes ago, Messy vers said: Kupilem gta v. Dla online. Pojebalo mnie, bo kupiłem juz na: pc, ps3, xbox one, i teraz na ps4 xd Oo a ja dzisiaj kupiłem dar cry new dawn na ps4. GTA V kocham, Michael na zawsze w mojej pamięci xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,939 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Wydalem 60 zl bo black Friday. Ale zaczynam żałować bo ta gra jest tera warta złotówkę xd 1 minute ago, Little99 said: Oo a ja dzisiaj kupiłem dar cry new dawn na ps4. GTA V kocham, Michael na zawsze w mojej pamięci xd Co to za heteroseksualne zainteresowania? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, baazyll said: Co to za heteroseksualne zainteresowania? Lol Gaymerskie! Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, baazyll said: Co to za heteroseksualne zainteresowania? Ej ej, granie na konsoli to zycie. Ja sb nie wyobrażam tego nie robić, to lepsze nic cokolwiek innego. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Oo a ja dzisiaj kupiłem dar cry new dawn na ps4. GTA V kocham, Michael na zawsze w mojej pamięci xd Micheal jest hot sugar daddy. A ja kupiłem ghost of Tsushima i gorąco polecam Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,939 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ej ej, granie na konsoli to zycie. Ja sb nie wyobrażam tego nie robić, to lepsze nic cokolwiek innego. Wolę czytać książki Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, Messy vers said: Micheal jest hot sugar daddy. A ty ja kupiłem ghost of Tsushima i gorąco polecam Skoro to napisales to powiem to - jak Michael chodził w krótkich spodenkach to byłem jak Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, baazyll said: Wolę czytać książki To też super Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,939 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: To też super Omg czytasz? Yaas Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, baazyll said: Omg czytasz? Yaas Noo obviously. Latem to jak pojebany. Kończę sage pieśni lodu i ognia i świat lodu i ognia i oprócz tego czytam inne takie sagi fantasy albo pojedyncze horrory. Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.