Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Omg what. Ciebie tez by wywalili z top model Weź Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Wywaliliby bo zrobiłbym krzywdę pierogowi Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Wywaliliby bo zrobiłbym krzywdę pierogowi Przeciez jestes pasywem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, baazyll said: Przeciez jestes pasywem XDD co z tego Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, Little99 said: XDD co z tego Nic Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 2 grammy dla gagi, troche ubogo Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, Messy vers said: 2 grammy dla gagi, troche ubogo A ile miala nominacji rok temu? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Ubogo to mało powiedziane jak na legendę Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 11 minutes ago, baazyll said: A ile miala nominacji rok temu? Nie wiem, ale chyba dostała 2 nagrody za asib. I Chyba nawet nie przyszla na gale (bo po co) Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ubogo to mało powiedziane jak na legendę Chromatica jako album powinna dostać więcej nominacji. To dobry album. Osobiście widzę grammy za duet ROM. A w przyszłym roku za 911 mv grammy ma jak w banku. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Czekajcie, pojebało mi sie. W 2019 dostała za szaloł i wgl byl mega hajp i vogule stefa lansowała sie. A w tym roku dostała za asib ost i miala wyjebane. To by się zgadzało Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Chromatica jako album powinna dostać więcej nominacji. To dobry album. Osobiście widzę grammy za duet ROM. A w przyszłym roku za 911 mv grammy ma jak w banku. Ej to znaczy że 911 liczy się na 2022??i wszystko co zrobi od tego czasu? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, Messy vers said: Czekajcie, pojebało mi sie. W 2019 dostała za szaloł i wgl byl mega hajp i vogule stefa lansowała sie. A w tym roku dostała za asib ost i miala wyjebane. To by się zgadzało Tak, od tamtego momentu zauważyłem że zaczęła dziwnie gestykulować i nienaturalnie się zachowywać trochę Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Wydaje mi sie, ze akademia ma swoich faworytów. Prawda jest taka, ze gaga nie miala zadnej kampani pod grammy (oprocz tego billboardu z długim tekstem) i dostala dwie nomki z palcem w dupie. Taka katy perry nawet jakby na głowie stala to juz nie dostanie Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Wydaje mi sie, ze akademia ma swoich faworytów. Prawda jest taka, ze gaga nie miala zadnej kampani pod grammy (oprocz tego billboardu z długim tekstem) i dostala dwie nomki z palcem w dupie. Taka katy perry nawet jakby na głowie stala to juz nie dostanie Właśnie, zapomniałem o Kasi xd biedna Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.