Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Venus uświadomiło mi jak mi brakuje bara bara aktualnie To przez linijkę 1) Łen ju mnie dotykasz dochodzę, czy 2) twój odbyt nie wie, ze moje dupsko jest slawne? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Nie mogę zasnąć Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 8 hours ago, baazyll said: Nwm mi dygnął Kurrwa, baazyll xDDDDD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 8 hours ago, baazyll said: Last łan xd Dales mi Zayna bestie xD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 8 hours ago, Messy vers said: Venus uświadomiło mi jak mi brakuje bara bara aktualnie Jezu mi dwuw uświadamia zawsze Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 3 hours ago, PanPikus said: Dales mi Zayna bestie xD Ale prawie wgl nie widac, ze cie wkleilem xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 10 hours ago, baazyll said: To przez linijkę 1) Łen ju mnie dotykasz dochodzę, czy 2) twój odbyt nie wie, ze moje dupsko jest slawne? Caly tekst jest o jednym, nie tylko te linki :P Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 @Rifek cos obiecał i spierdolił Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Dalej czekam na zdjecie owłosionych nog. A @Little99 czeka na orgie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 11 minutes ago, Messy vers said: Caly tekst jest o jednym, nie tylko te linki :P Ale myslalem, ze chodzi o jakiś jeden fragment Omg what to ta piosenka nie jest o planetach?? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 42 minutes ago, baazyll said: Ale prawie wgl nie widac, ze cie wkleilem xdd Tym lepiej xD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Tym lepiej xD Jak rifek mi przesle twoje nudeski ze snapchata, to bedzie przeróbek a przeróbek Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 1 minute ago, baazyll said: Jak rifek mi przesle twoje nudeski ze snapchata, to bedzie przeróbek a przeróbek Keep dreaming honey Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Just now, PanPikus said: Keep dreaming honey Ale for real. Śniłeś mi się dzisiaj jako Zak xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Just now, baazyll said: Ale for real. Śniłeś mi się dzisiaj jako Zak xd To dlatego mnie tak rano nogi bolały. Bo całą noc za krokiem krok, chodzilem tobie po głowie Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.