Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

PanPikus
8 minutes ago, Little99 said:

Niee ty możesz w tym czasie np opowiadać śmieszne historie 

I- :air:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Musimy się spotkać :laughga:

Noo jasne. Tak ci possam sutki, że stracisz przytomność :mark:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Ale btw od razu zaznaczam, ze tak ogolnie to ja nie jestem super. Więc dont get your hopes too high :huntyga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
Just now, baazyll said:

Ale btw od razu zaznaczam, ze tak ogolnie to ja nie jestem super. Więc dont get your hopes too high :huntyga:

What do you mean? 

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Me too so :oops:

Shawniqua Mendes
Just now, PanPikus said:

What do you mean? 

Noo ciezko w to uwierzyc, ale czasem jestem szaj szaj szaj hasz hasz cos tam. I sie stresuje

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Adarsh said:

I’m not Polish but I want to request everyone to vote for Gaga. Today is the last day!

https://www.billboard.com/amasvote 

:heart:

Omg you have no idea how happy I am that u don't understand anything that was said in this thread :laughga:

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Noo ciezko w to uwierzyc, ale czasem jestem szaj szaj szaj hasz hasz cos tam. I sie stresuje

Ooo sis

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Thanks honey

Juz myslalem, ze zapytasz, czy a czy p :ladyhaha:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ooo sis

??

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Juz myslalem, ze zapytasz, czy a czy p :ladyhaha:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...