Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: Ojej nunuś, to nie tak. Widziałeś jakie mieliśmy z Baazyllem konekszyn w związku z break the rules by Czarli. Też możemy być besties może to jeszcze nie był twój czas xD baazyll zaopiekuje się twoimi nypelkami i już będziesz miał bestie xD co do mnie to się zobaczy Co ja Wgl pierdole... 1 minute ago, PanPikus said: No a potem się dziwi że my jesteśmy besties a on nie. Fajki to fujki No ja nie palę codziennie więc już nie przesadzaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 @PanPikus Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, baazyll said: @PanPikus Dlaczego moja twarz wygląda jako tako w tych filmikach tylko jako kobieta Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 6 minutes ago, baazyll said: Nie martw się. To tylko pierwsze symptomy raka mózgu spowodowane czytaniem mojego pierdolenia Tak coś czułem że to to Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, Little99 said: Dlaczego moja twarz wygląda jako tako w tych filmikach tylko jako kobieta Bo jesteś androgeniczną sunią Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 4 minutes ago, baazyll said: @PanPikus Łot de fak dud Lepsze by było coś z igrzysk śmierci. Nie lubię spoder mana xD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, PanPikus said: Łot de fak dud Lepsze by było coś z igrzysk śmierci. Nie lubię spoder mana xD Ja lubię tylko pierwszą część z 2002 roku, bo mam sentyment... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 6 minutes ago, Little99 said: No ja nie palę codziennie więc już nie przesadzaj Szlug to szlug. Ale no dobra. Jeżeli palisz rzadko to powiedzmy że jakieś szanse na besties zostają Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ja lubię tylko pierwszą część z 2002 roku, bo mam sentyment... Okejka. Dobrze że nie masz większej ilości materiału do pracy w rifejsie, tylko jedna foteczka hi hi hi Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Czekajcie gdzies Bazyl wysyłał swoje stare zdj.. Niech no tylko je znajdę Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Czekajcie gdzies Bazyl wysyłał swoje stare zdj.. Niech no tylko je znajdę Gdzieś chyba w tym threadzie czy ktoś myśli że jest cute czy nie. Dobrze pamiętam? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 8 minutes ago, Little99 said: Czekajcie gdzies Bazyl wysyłał swoje stare zdj.. Niech no tylko je znajdę Ajm skerd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Dadii Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Dadii Ugh, I wish Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Dadii Może @Rifek tak wygląda Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.