Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Pewnie sie zdenerwowal, bo wykorzystales jakąś podróbkę tego gifa

NaturalSimilarCutworm-small.gif

Nie mogłem tego znaleźć :giveup:

Wg out of control kocham i do tej pory słucham @PanPikus

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
PanPikus
3 minutes ago, Little99 said:

:bon: po co te nerwy, chile daddy

You get a pass tylko dlatego że masz DWUW lyrics w SIGu, a to mój ulubiony utwór pani Dżermanotty :tea:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Nie mogłem tego znaleźć :giveup:

Wg out of control kocham i do tej pory słucham @PanPikus

A księżniczko dajano umrzyj?

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
Just now, PanPikus said:

You get a pass tylko dlatego że masz DWUW lyrics w SIGu, a to mój ulubiony utwór pani Dżermanotty :tea:

MÓJ TEZ. ŚISTERKI :heart:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Wgl jak wczoraj sluchalem wersji z kryśką, to przyszla mi do glowy mysl, jaki to bylby smash hit na poziomie szaloł, gdyby nagrala to z Adele i zrobiła podobny teledysk do rom. To byloby takie big, bo ludzie zobaczyliby odchudzoną adelę w klipie i byliby shookedth, bo jeszcze wykonywalaby uklad taneczny w densowym utworze i wgl. To bylby cultural reset

Karen Smith
4 minutes ago, PanPikus said:

Tylko dlatego? :fatcat: 

PanPikus
6 minutes ago, baazyll said:

Ja tez nie znam xdd

6 minutes ago, Little99 said:

Ummm yaaaasss teach me daddy :mark:

No a serio to nie znam xd możesz wrzucić chętnie posłucham 

https://m.soundcloud.com/****8ngawesome/panty-party

A YFC trochę słaba wersja ale da się słuchać 

https://m.soundcloud.com/lucascasanho/your-freakin-car?in=lucascasanho/sets/genesis

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
4 minutes ago, baazyll said:

Wgl jak wczoraj sluchalem wersji z kryśką, to przyszla mi do glowy mysl, jaki to bylby smash hit na poziomie szaloł, gdyby nagrala to z Adele i zrobiła podobny teledysk do rom. To byloby takie big, bo ludzie zobaczyliby odchudzoną adelę w klipie i byliby shookedth, bo jeszcze wykonywalaby uklad taneczny w densowym utworze i wgl. To bylby cultural reset

Ilekroć to widzę to chcę mi się płakać ze smiechu bo zapowiadali ze 911 to będzie to :giveup:

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, PanPikus said:

A to pierwsze jednak znam... not a fan tbh

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Ilekroć to widzę to chcę mi się płakać ze smiechu bo zapowiadali ze 911 to będzie to :giveup:

Nie bylo opcji... 911 nie brzmi jak piosenka, którą będą pamietac pokolenia 

PanPikus
10 minutes ago, baazyll said:

A księżniczko dajano umrzyj?

Tym razem twój autorski tytuł stinks. Nie żartuj z tak pięknego utworu i z Dianki. She deserved better :selena:

10 minutes ago, baazyll said:

MÓJ TEZ. ŚISTERKI :heart:

Już mówiłem ostatnio że besties :toofunny:

6 minutes ago, Little99 said:

Tylko dlatego? :fatcat: 

Hmmm, no maybe probably possibly perhaps :teehee:

PanPikus
5 minutes ago, baazyll said:

A to pierwsze jednak znam... not a fan tbh

Huh, Panty Party to BOPPP, weź się Baazyll, no co ty Baazyll :excuseu:

Karen Smith

Wy tu sb gadacie ze kochacie dwuw Ale jakby kto ma fragment tej piosenki w opisie?? Też kocham tą piosenkę ale ze mną już nikt nie jest bestie :bradley:

Shawniqua Mendes
Just now, PanPikus said:

Tym razem twój autorski tytuł stinks. Nie żartuj z tak pięknego utworu i z Dianki. She deserved better :selena:

Sari. Ale ja kiedys ogladalem dokument o dianie po angielsku i tam mowili na nią prinses daj. I mialem takie wtf. Potem pomyslalem, ze to taka gra slow w tej piosence gagi. Dopiero niedawno odkrylem, ze jej imie w zdrobnieniu nie brzmi princess die, tylko princess di :air:

Tak, wiem, fascynujące historie baazyla egen xd

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

już nikt nie jest bestie :bradley:

Jezu koleś ja ci chcialem ssać sutki. Więc jasne, ze jestesmy besties xd

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...