Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Karen Smith
Just now, baazyll said:

A jak nie jestem jednak bottomem? :trollga:

No to lepiej być nie mogło, ale wiem że jesteś xd

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

No to lepiej być nie mogło, ale wiem że jesteś xd

Ale ja tego nwm xd tzn ja po prostu obawiam sie, ze doszedlbym po 30 sekundach :ladyhaha:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus

Jprdl xD znikam na 2 godzinki, wracam a tu odbywa się regularny sexting. @Rifek honey, what you've done. Teraz jedyny temat w tym threadzie to będzie jebando :lolga:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
Just now, PanPikus said:

Jprdl xD znikam na 2 godzinki, wracam a tu odbywa się regularny sexting. @Rifek honey, what you've done. Teraz jedyny temat w tym threadzie to będzie jebando :lolga:

Ale i tak wczesniej to bylo 3/4 gadanie o seksie i hot dadich plus szczypta jakiegoś raka z jutuba plus historie z życia izy kisio skorupko :huntyga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
2 minutes ago, PanPikus said:

Juz sie tak nie wzbraniaj, gdyby Ci się nie podobało to byś tutaj nie zaglądał tak często XD

PanPikus
3 minutes ago, baazyll said:

Ale i tak wczesniej to bylo 3/4 gadanie o seksie i hot dadich plus szczypta jakiegoś raka z jutuba plus historie z życia izy kisio skorupko :huntyga:

Well, zaczęło się od edukacji muzycznej Little99. Później ten thread zmienił swoje oblicze :green:

2 minutes ago, Little99 said:

Juz sie tak nie wzbraniaj, gdyby Ci się nie podobało to byś tutaj nie zaglądał tak często XD

Jak mam powiadomienie że ktoś mnie quotnął albo polubił komentarz albo widzę thread w trendach, to zaglądam. Das łaj :bon:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
1 minute ago, PanPikus said:

Well, zaczęło się od edukacji muzycznej Little99. Później ten thread zmienił swoje oblicze :green:

Jak mam powiadomienie że ktoś mnie quotnął albo polubił komentarz albo widzę thread w trendach, to zaglądam. Das łaj :bon:

Brady Bunch K GIF

PanPikus
Just now, Little99 said:

Brady Bunch K GIF

Yes? :dom:

Shawniqua Mendes

Obawiam sie, ze @Little99 zna juz wszystko gagi. Prawda, ze slyszales Zanim polecą mi szczochy z oczu? :trollga:

PanPikus
Just now, baazyll said:

Obawiam sie, ze @Little99 zna juz wszystko gagi. Prawda, ze slyszales Zanim polecą mi szczochy z oczu? :trollga:

Panty Party albo Your Freaking Car pewnie nie zna więc bym nie wysnuwal tak daleko idących wniosków :haroon:

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

:bon: po co te nerwy, chile daddy

Pewnie sie zdenerwowal, bo wykorzystales jakąś podróbkę tego gifa

NaturalSimilarCutworm-small.gif

Shawniqua Mendes

Panty Party albo Your Freaking Car pewnie nie zna więc bym nie wysnuwal tak daleko idących wniosków :haroon:

Ja tez nie znam xdd

Karen Smith

Ummm yaaaasss teach me daddy :mark:

No a serio to nie znam xd możesz wrzucić chętnie posłucham 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...