Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Omg czyli cb nie będzie na orgii? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, baazyll said: Omg czyli cb nie będzie na orgii? Czy ja ci już nie wystarczę?? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Little99 said: Czy ja ci już nie wystarczę?? Ale wtedy to się nie będzie nazywało orgią Plus powiedziales, ze you never loved me. So... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 7 minutes ago, PanPikus said: Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Ale wtedy to się nie będzie nazywało orgią Plus powiedziales, ze you never loved me. So... Ok bye Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, Messy vers said: No ale w sumie chyba już wolałbym mieć to zatwardzenie jak wanesa niż nie mieć tyłka jak elwirka Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Little99 said: Ok bye So you hate me now? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 10 minutes ago, baazyll said: Omg czyli cb nie będzie na orgii? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Nie wiem, co odpowiedziales, bo maseczka zakrywa ci usta Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 23 minutes ago, Little99 said: Ok bye 23 minutes ago, baazyll said: So you hate me now? Bez dram kochane Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 23 minutes ago, baazyll said: No ale w sumie chyba już wolałbym mieć to zatwardzenie jak wanesa niż nie mieć tyłka jak elwirka Pipa, ona piecze Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 28 minutes ago, baazyll said: Ale wtedy to się nie będzie nazywało orgią Plus powiedziales, ze you never loved me. So... Moze sie nazywać gang bang Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 12 minutes ago, Messy vers said: Moze sie nazywać gang bang No i pewnie tak sie bedzie nazywac, bo z tego co wiem, to przy gangbangu jest tylko jeden top i kilku lub kilkunastu bottomow Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 27 minutes ago, baazyll said: No i pewnie tak sie bedzie nazywac, bo z tego co wiem, to przy gangbangu jest tylko jeden top i kilku lub kilkunastu bottomow To kto w końcu będzie top bo póki co chyba same bottomy Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 hour ago, baazyll said: Nie wiem, co odpowiedziales, bo maseczka zakrywa ci usta No takie czasy. Musisz to wyczytać z moich oczu xD 38 minutes ago, baazyll said: No i pewnie tak sie bedzie nazywac, bo z tego co wiem, to przy gangbangu jest tylko jeden top i kilku lub kilkunastu bottomow Nie chcę Cię zasmucić ale to jest raczej odwrotnie jedna osoba jest grzmocona przez wszystkie pozostałe Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.