Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, Little99 said:

Spytaj się ich a jeśli nie to oznacz admina i zrób awanturę błagam 

Ty oznaczyles tu raz admina i nie bylo zadnego odzewu :bradley:

Plus to nie jest tak, ze warning pointsy moze dawac ktokolwiek, kto uzna ze cos jest jego zdaniem "nieprzyzwoite"? Czy only admini? Nie znam sie :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Ty oznaczyles tu raz admina i nie bylo zadnego odzewu :bradley:

Plus to nie jest tak, ze warning pointsy moze dawac ktokolwiek, kto uzna ze cos jest jego zdaniem "nieprzyzwoite"? Czy only admini? Nie znam sie :bradley:

No admini tylko xddd gdyby było inaczej to mnie by tu nie było plus dzięki mnie nie byłoby wieku użytkowników których jak widzę to mi niedobrze xd

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

No admini tylko xddd gdyby było inaczej to mnie by tu nie było plus dzięki mnie nie byłoby wieku użytkowników których jak widzę to mi niedobrze xd

A ilu jest adminów? 

Hm zdradzisz, o kim mowisz? :billie:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
3 minutes ago, baazyll said:

A ilu jest adminów? 

Hm zdradzisz, o kim mowisz? :billie:

No jest ten co się nazywa admin xd i jest kilku jeszcze ale nie pamiętam już haha. Nie zdradzę ale jest taki ktoś kto myśli że jest śmieszny i pojawia się prawie w każdym wątku. 

Shawniqua Mendes
7 minutes ago, Little99 said:

No jest ten co się nazywa admin xd i jest kilku jeszcze ale nie pamiętam już haha. Nie zdradzę ale jest taki ktoś kto myśli że jest śmieszny i pojawia się prawie w każdym wątku. 

Napisz pierwszą literę nicku xd

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Napisz pierwszą literę nicku xd

Ales ty ciekawska XD w sumie te osoby które mnie najbardziej wkurwiały zostały zbanowane, co pewnie zauważyłeś że brakuje kilku osób które często się udzielały. Na pop a 911 and pop another one pisali ze dlatego że sprzeciwili się rasizmowi, ale nw o co chodzi. I był wśród nich taki na d. Powinieneś się domyślić xd a z tych co zostali nie powiem. 

Shawniqua Mendes
11 minutes ago, Little99 said:

Ales ty ciekawska XD w sumie te osoby które mnie najbardziej wkurwiały zostały zbanowane, co pewnie zauważyłeś że brakuje kilku osób które często się udzielały. Na pop a 911 and pop another one pisali ze dlatego że sprzeciwili się rasizmowi, ale nw o co chodzi. I był wśród nich taki na d. Powinieneś się domyślić xd a z tych co zostali nie powiem. 

A ja tam dalej nie mam konta, a mialem zalozyc. Ale boje sie, ze tam tez mnie zbanują za polowiczne nudesy mariuszka hihi :bear:

PanPikus

Jak was zbanują tutaj to możemy sobie założyć thread na Pop a 911 :ally: tutaj bany są rozdawane za nic, ot tak. 

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
Just now, baazyll said:

A ja tam dalej nie mam konta, a mialem zalozyc. Ale boje sie, ze tam tez mnie zbanują za polowiczne nudesy mariuszka hihi :bear:

Jakbyś miał założyć to Lady Gaga to ja :bear: ale to sekret 

Shawniqua Mendes

@Little99 dalej nie moge do cb pisac :bradley:

Karen Smith
Just now, PanPikus said:

Jak was zbanują tutaj to możemy sobie założyć thread na Pop a 911 :ally: tutaj bany są rozdawane za nic, ot tak. 

Noo dlayeho ostatnio już się nei wstrzymuje i nawet w jakims randomowy threadzie wyzwałem admina żeby spieprzał ode mnie czy coś tam xd nie dostałem wtedy WP aż dziwne 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, PanPikus said:

A Mela tez ma tam konto?

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

No chyba żart 

Ty napisz do mnie. Zobacze, czy dostane

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...