Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 48 minutes ago, Little99 said: Plastic Doll jest moją drugą ulubioną piosenką po Alice Plastyczna lafirynda jest kjut, ale brzmi jak piosenka z winx club Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Plastyczna lafirynda jest kjut, ale brzmi jak piosenka z winx club No to super, kocham winx Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, Little99 said: No to super, kocham winx Ja raczej bylem team czarodziejki witch. I gazetę witch tylko kupowałem, bo winx club byla droga z tego co pamietam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Ja raczej bylem team czarodziejki witch. I gazetę witch tylko kupowałem, bo winx club byla droga z tego co pamietam Ja both. Z witch miałem takie kerry z nimi do gry jakiejś i łańcuszek na szyję ten sam co miała ta na w Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ja both. Z witch miałem takie kerry z nimi do gry jakiejś i łańcuszek na szyję ten sam co miała ta na w Kerry? xD w sensie karty? Ja najbardziej lubilem tatuaże i błyszczyki. Zawsze tak ladnie pachnialy. Do tej pory mam w szafie przeterminowane z 10 lat i ostatnio jak sprawdzalem, to okazalo sie, ze pachną tak samo jak w 2009 i mam jeszcze radio witch, ktore po 12 latach dalej dziala xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 23 minutes ago, baazyll said: Kerry? xD w sensie karty? Ja najbardziej lubilem tatuaże i błyszczyki. Zawsze tak ladnie pachnialy. Do tej pory mam w szafie przeterminowane z 10 lat i ostatnio jak sprawdzalem, to okazalo sie, ze pachną tak samo jak w 2009 i mam jeszcze radio witch, ktore po 12 latach dalej dziala xd Tak, karty. Mój telefon cały czas przekręca słowa. Zazdro tego radia. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 A ja chcę żeby Dominick przyszedł do mnie w nocy Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 32 minutes ago, Little99 said: A ja chcę żeby Dominik przyszedł do mnie w nocy Fixedt Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 @Little99 sis dostalem warning points your impact Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, baazyll said: @Little99 sis dostalem warning points your impact Ej za co co zrobiłaś Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Omg pewnie za zdj Mariuaza XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Omg pewnie za zdj Mariuaza XD Przeciez to zdj wgl nie jest ****ographic wtf. Czy oni żyją w 19 wieku?? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 8 minutes ago, baazyll said: Przeciez to zdj wgl nie jest ****ographic wtf. Czy oni żyją w 19 wieku?? Ja nie widze problemu nawet gdyby był nagi na tym zdj xd jest 21 wiek i chyba każdy wie jak wygląda penis xD nigdy tego nie pojmę Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, Little99 said: Ja nie widze problemu nawet gdyby był nagi na tym zdj xd jest 21 wiek i chyba każdy wie jak wygląda penis xD nigdy tego nie pojmę Dobra, ok, jestem w stanie zrozumiec warning, gdyby to byly nudesy, bo nie kazdy lubi widok penisa (shocking but true), ale to zdjecie w zadnym stopniu nie jest ****ographic. Jprdl. Plus ciekawy jestem, czy osoba, ktora zrobila ten thread tez dostala warning points. Bo jesli nie, to ja sie tak nie bawie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 10 minutes ago, baazyll said: Dobra, ok, jestem w stanie zrozumiec warning, gdyby to byly nudesy, bo nie kazdy lubi widok penisa (shocking but true), ale to zdjecie w zadnym stopniu nie jest ****ographic. Jprdl. Plus ciekawy jestem, czy osoba, ktora zrobila ten thread tez dostala warning points. Bo jesli nie, to ja sie tak nie bawie Spytaj się ich a jeśli nie to oznacz admina i zrób awanturę błagam Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.