Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

PanPikus

A tak jeszcze z innych sławnych ludziów tak z bliska to kiedyś pod Warszawą na stacji paliw widziałem TEDEgo, a na lotnisku Chopina widziałem Katarzynę Ankudowicz. 

Call me fejmys bycz :billie:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
PanPikus
17 minutes ago, Little99 said:

Czyli? 

Horknee :poot:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
21 minutes ago, PanPikus said:

A tak jeszcze z innych sławnych ludziów tak z bliska to kiedyś pod Warszawą na stacji paliw widziałem TEDEgo, a na lotnisku Chopina widziałem Katarzynę Ankudowicz. 

Call me fejmys bycz :billie:

i dont know her mariah carey GIF

PanPikus
6 minutes ago, Little99 said:

i dont know her mariah carey GIF

Wpisz sobie w Google, zobacz zdjęcie i uświadom sobie ze znasz :partysick:

Shawniqua Mendes
1 hour ago, PanPikus said:

na stacji paliw widziałem TEDEgo, a na lotnisku Chopina

Omg zazdro, ze poznałeś takie ikony polskiej muzyki :bradley: choć w sumie nikt mi nie odbierze tego, że uśmiechnął się do mnie pan z reklamy płynu do naczyń :tony:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
1 hour ago, baazyll said:

Omg zazdro, ze poznałeś takie ikony polskiej muzyki :bradley: choć w sumie nikt mi nie odbierze tego, że uśmiechnął się do mnie pan z reklamy płynu do naczyń :tony:

Nie nazwał był tego poznaniem, bardziej to było minięcie się wzajemnie. Ale co do ikon to agrihd. TEDE King. Krzysztof Krawczyk who?? :billie:

Shawniqua Mendes
41 minutes ago, PanPikus said:

Nie nazwał był tego poznaniem, bardziej to było minięcie się wzajemnie. Ale co do ikon to agrihd. TEDE King. Krzysztof Krawczyk who?? :billie:

No tede swoją drogą. Ale szopen? :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
1 hour ago, baazyll said:

No tede swoją drogą. Ale szopen? :bradley:

Haha xD no tak. Teraz dopiero zaczaiłem :ladyhaha:

Shawniqua Mendes

Dominik robi lajwa. Jezu chcę mu lizać twarz :mark:

Screenshot-20201113-211515-Instagram.jpg

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Dominik robi lajwa. Jezu chcę mu lizać twarz :mark:

Screenshot-20201113-211515-Instagram.jpg

Czy on ma takie rzadkie włosy czy ja śnię

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, Little99 said:

Czy on ma takie rzadkie włosy czy ja śnię

O jezu teraz zauwazylem :messga: wczesniej nie zwrocilem uwagi, bo patrzylem na jego usmiech :heart:

Shawniqua Mendes

A niee. On ma kucyka

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

A niee. On ma kucyka

Ale mimo wszystko ma zakola chyba i wg. A to dużo ujmuje xd

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Ale mimo wszystko ma zakola chyba i wg. A to dużo ujmuje xd

Dobrze, ze mam gęste

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...