Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 1 minute ago, Little99 said: 3 widziałem bodajże A 4 akurat nie puszczą xd zawsze puszczają tylko 1,2,3 i 5 xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 To nawet nie widziałem o istnieniu 5 xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Niepotrzebnie to mówię bo potem znowu będzie że ten little to nic nie wie xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Just now, Little99 said: To nawet nie widziałem o istnieniu 5 xd 5 nie widzialem, bo to juz nie to samo, jak nie ma Brendy i Cindy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 16 minutes ago, baazyll said: 5 nie widzialem, bo to juz nie to samo, jak nie ma Brendy i Cindy W ubiegłym tygodniu 5 była na którymś kanale xD Piąta i ostatnia część czteroczęściowej trylogii A tak wgl to o czym była 4? O inwazji kosmitów? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 1 minute ago, PanPikus said: W ubiegłym tygodniu 5 była na którymś kanale xD Piąta i ostatnia część czteroczęściowej trylogii A tak wgl to o czym była 4? O inwazji kosmitów? To 3 była o tym chyba Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: W ubiegłym tygodniu 5 była na którymś kanale xD Piąta i ostatnia część czteroczęściowej trylogii A tak wgl to o czym była 4? O inwazji kosmitów? Noo właśnie tez w tv4 Niee. Kosmici byli w trójce. W czwórce parodiowali Piłę i Wojnę światów. Tzn nie tylko, ale fabula skupiała się głównie na wątkach z tych dwóch filmów Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 11 hours ago, baazyll said: Noo właśnie tez w tv4 Niee. Kosmici byli w trójce. W czwórce parodiowali Piłę i Wojnę światów. Tzn nie tylko, ale fabula skupiała się głównie na wątkach z tych dwóch filmów Aha aha no tak tak Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Też macie świąteczny mood? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 6 minutes ago, Little99 said: Też macie świąteczny mood? Ja wgl. Ostatni raz swiateczny mood (chociaz nwm, czy o to ci chodzi. Mi tutaj bardziej pasuje określenie wajb) odczuwalem, jak dostalem pod choinkę FartFlopa. Mam wrażenie, że jak się już jest dorosłym, to święta bardziej wku*wiają niż cieszą. Ja jak siadam przy wigilijnym stole, to czuję krindż i czekam tylko na koniec. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ja wgl. Ostatni raz swiateczny mood (chociaz nwm, czy o to ci chodzi. Mi tutaj bardziej pasuje określenie wajb) odczuwalem, jak dostalem pod choinkę FartFlopa. Mam wrażenie, że jak się już jest dorosłym, to święta bardziej wku*wiają niż cieszą. Ja jak siadam przy wigilijnym stole, to czuję krindż i czekam tylko na koniec. Ale przeciez ty mówiłeś że nie jesteś dorosły tylko jak dziecko xD Ja ostatnio czułem jak mieszkałem jeszcze u taty, potem długo nie i w tym roku nagle już teraz więc nie mg tego zmarnować xd przy stole miałem crindz właśnie u niego bo babcia też była i wg tematy lgbt jak zawsze i nic tylko się pociąć, ale teraz spędzam z fajnymi osobami więc się cieszę. Zrobiłem thread o świątecznych piosenkach Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ale przeciez ty mówiłeś że nie jesteś dorosły tylko jak dziecko xD W kwestii świąt jestem jak wku☆wiony dorosły 4 minutes ago, Little99 said: Zrobiłem thread o świątecznych piosenkach Juz skomentowalam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Wgl to @Messy vers wczoraj nic nie pisal Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Wgl to @Messy vers wczoraj nic nie pisal Dziwisz się? Tak zbeształeś jego ukochanego Mateusza że ma doła. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Żartuję tak naprawdę Messy i ja to ta sama osoba ahahahaha Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.