PanPikus 9,879 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Another jam z 2017 Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: Another jam z 2017 Co to za flop? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 11 minutes ago, baazyll said: Co to za flop? XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 28 minutes ago, Little99 said: Idę spać bo mam kolokwium zdalne studia to rak Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 42 minutes ago, Messy vers said: zdalne studia to rak Ale ty juz skonczyles przeciez Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 6 minutes ago, baazyll said: Ale ty juz skonczyles przeciez Tak, na szczęście miałem tylko jeden semestr zdalnie Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 8 hours ago, baazyll said: Co to za flop? Lukas Nelson i Gaga Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 9 hours ago, Messy vers said: zdalne studia to rak Studia ogólnie to rak, ale przynajmniej nie muszę tam jechać. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 9 hours ago, PanPikus said: Another jam z 2017 Ale to jest super Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 3 hours ago, PanPikus said: Lukas Nelson i Gaga Czuję się jak @Little99, gdy czegoś nie znam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 45 minutes ago, baazyll said: Czuję się jak @Little99, gdy czegoś nie znam To powstało w tym samym czasie co ASIB soundtrack. Lukas i jego zespół to przecież band Jacksona Maina. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Just now, PanPikus said: To powstało w tym samym czasie co ASIB soundtrack. Lukas i jego zespół to przecież band Jacksona Maina. Ja nic o tym nie wiedzialem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 1 hour ago, baazyll said: Czuję się jak @Little99, gdy czegoś nie znam O wow Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 4 hours ago, baazyll said: Ja nic o tym nie wiedzialem Flop ASIB fan I see Jego wersja z innym tekstem w 2 zwrotce. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 41 minutes ago, PanPikus said: Flop ASIB fan I see How dare u ja wolę soundtrack asib od chromaticii i tfm. Plus to @Little99 jest tu flop fanem asib, bo nawet nie widzial filmu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.