Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 11 minutes ago, Little99 said: Jeśli gaga nie powie chociaz dziękuję za te nagrody które wygrała/wygra to będę bardzo rozczarowany ktoś tu głosował codziennie po kilkadziesiąt razy Lol. A ja wgl. Chociaz na vmas glosowalem z 10 roznych maili wgl tez uwazacie, ze nagrodę za piosenkę roku powinno bylo dostac blinding lights (sam wole szcxaj na mnie, ale blinding lights zna duzo wiecej osob i pewnie bedzie bardziej kojarzone za kilka lat) a za teledysk roku rom, a nie odwrotnie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 1 minute ago, baazyll said: Lol. A ja wgl. Chociaz na vmas glosowalem z 10 roznych maili wgl tez uwazacie, ze nagrodę za piosenkę roku powinno bylo dostac blinding lights (sam wole szcxaj na mnie, ale blinding lights zna duzo wiecej osob i pewnie bedzie bardziej kojarzone za kilka lat) a za teledysk roku rom, a nie odwrotnie? Nie wiem możliwe Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 9 minutes ago, Little99 said: A dla mnie to była najwazniesza rzecz na świecie, serio bo myślałem że jako fan powinienem i wg jak mógłbym na nią nie głosować. I ona ma to w dupie? Najs Myślę, że ona nie przejmuje się takimi rzeczami. A na pewno od 2013, kiedy MTV ją blokowało z oryginalnym występem Applause. Występ i nagrody 1.09 tego roku to tylko umowa z obustronną korzyścią. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Gaga powinna zgarnąć wszystkie nagrody periodt Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 19 minutes ago, baazyll said: Lol. A ja wgl. Chociaz na vmas glosowalem z 10 roznych maili wgl tez uwazacie, ze nagrodę za piosenkę roku powinno bylo dostac blinding lights (sam wole szcxaj na mnie, ale blinding lights zna duzo wiecej osob i pewnie bedzie bardziej kojarzone za kilka lat) a za teledysk roku rom, a nie odwrotnie? Agrihd. To tylko potwierdzenie tego, że głosy nie mają tu najmniejszego znaczenia. Kto występuje ten dostanie nagrodę, nie ważne kto w której kategorii. Bo nikt mi nie wmówi że skoro Gaga pokonała Weeknda w kategorii Artysta Roku i Najlepsza Piosenka, to nie pokonała go również w kategorii Video Roku. To jest jedna wielka ustawka i tyle. Głosowanie jest tylko po to żeby strona MTV miała traffic. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Przypomniała mi się pojebana historia. W 1 klasie szkoły średniej byłem z osobami z klasy na piwie, myślałem że będę mieć przyjaciół no i wypiłem dużo i chciało mi się siku a mieszkałem daleko. I udlso mi się wrócić ale od przystanku do bloku w którym wówczas mieszkałem był kawałek drogi. To było południe. Ja najebany 15 latek posikałem się w spodnie w połowie drogi. Piekło. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Agrihd. To tylko potwierdzenie tego, że głosy nie mają tu najmniejszego znaczenia. Kto występuje ten dostanie nagrodę, nie ważne kto w której kategorii. Bo nikt mi nie wmówi że skoro Gaga pokonała Weeknda w kategorii Artysta Roku i Najlepsza Piosenka, to nie pokonała go również w kategorii Video Roku. To jest jedna wielka ustawka i tyle. Głosowanie jest tylko po to żeby strona MTV miała traffic. A ja bylem z siebie taki dumny, bo wierzylem, ze to dzieki zalozeniu tych 10 maili Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Just now, Little99 said: Przypomniała mi się pojebana historia. W 1 klasie szkoły średniej byłem z osobami z klasy na piwie, myślałem że będę mieć przyjaciół no i wypiłem dużo i chciało mi się siku a mieszkałem daleko. I udlso mi się wrócić ale od przystanku do bloku w którym wówczas mieszkałem był kawałek drogi. To było południe. Ja najebany 15 latek posikałem się w spodnie w połowie drogi. Piekło. Mogłeś przyjechać do Kraśnika opróżnić pęcherzyk Jezu, ale wy macie slabe historie. Ja musiałem nasrać w krzaki koło bloku mojej babki od korków w 2 lo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Just now, baazyll said: Mogłeś przyjechać do Kraśnika opróżnić pęcherzyk Jezu, ale wy macie slabe historie. Ja musiałem nasrać w krzaki koło bloku mojej babki od korków w 2 lo Luzik mam inne historie, ale to na inny raz XD jprdl co ja właśnie przeczytałem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 1 minute ago, Little99 said: Luzik mam inne historie, ale to na inny raz XD jprdl co ja właśnie przeczytałem wciąż nie znacie historii z pisuarem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 1 minute ago, baazyll said: wciąż nie znacie historii z pisuarem Ja mam historię z umywalką w McDonald's Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ja mam historię z umywalką w McDonald's Szczałeś na nią? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Just now, baazyll said: Szczałeś na nią? Nie. Byłem z kolegą na piwie i potem się wyrzygałem do umywalki w maku bo kibelek był zajęty. Biedna sprzątaczka. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Nie. Byłem z kolegą na piwie i potem się wyrzygałem do umywalki w maku bo kibelek był zajęty. Biedna sprzątaczka. Ja na szczęście lub nieszczęscie częściej mam srakę niż rzygam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Dostałem 2 nowe WP hehehe bo flamebait nw co to znaczy Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.