Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Zdecydowanie najlepsza piosenka i teledysk we wszechświecie. Bad Romance who? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 17 minutes ago, baazyll said: Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Zdecydowanie najlepsza piosenka i teledysk we wszechświecie. Bad Romance who? A ju ka ju Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 https://www.instagram.com/p/CG9cx8KpByn/?igshid=1eu64p65b7axx Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: https://www.instagram.com/p/CG9cx8KpByn/?igshid=1eu64p65b7axx XDDDDD Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Dzisiaj rolnik szuka żony Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 22 minutes ago, Little99 said: Dzisiaj rolnik szuka żony A jutro Scary movie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Obejrzalbym go z wami w gimnazjum jezdzilem do znajomych ogladac w nocy jak lecialy wszystkie czesci co tydzien w jedynce, a w lo z nowymi psiapsi jak lecialo na pulsie. Teraz korona i aj kent Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Mamooo chcę to pod choinkę Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Mamooo chcę to pod choinkę Błażej: mama chce coś seksownego w domu Mama: Błażej ale mamy coś seksownego w domu *coś seksownego w domu* Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 23 minutes ago, Little99 said: Błażej: mama chce coś seksownego w domu Mama: Błażej ale mamy coś seksownego w domu *coś seksownego w domu* Lol. Ostatnia rzecz, ktorej sie spodziewalem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 A tego gifa pewnie nikt sie nie spodziewal Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 3 minutes ago, baazyll said: A tego gifa pewnie nikt sie nie spodziewal Boję się tego Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 1 minute ago, Little99 said: Boję się tego A w ahs nie bylo "straszniejszych" scen? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.