Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes

Kochałem katrin i zalowalem mimo wszystko, ze jej koniec byl taki przyspieszony w 5 sezonie :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
Just now, baazyll said:

Kochałem katrin i zalowalem mimo wszystko, ze jej koniec byl taki przyspieszony w 5 sezonie :messga:

Nie dałem rady obejrzec tego do końca, widziałem tylko co którys odc jak moja sis oglądała ale ten dejmon był hot

PanPikus
2 minutes ago, Little99 said:

ConfusedFlakyDrongo-size_restricted.gif

Jeeej to ta z pamiętników wampirów 

Hu huu laleczka :flutter: 

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Szczaj na mnie 

Akurat mialem iść sikać, so I guess zamiast do kibelka, skręcę do Łodzi :ladyhaha:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
1 minute ago, baazyll said:

Akurat mialem iść sikać, so I guess zamiast do kibelka, skręcę do Łodzi :ladyhaha:

Oh God :bear:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Nie dałem rady obejrzec tego do końca, widziałem tylko co którys odc jak moja sis oglądała ale ten dejmon był hot

Ja obejrzalem 6 sezonów. Pierwsze 3 kochalem, 4 byl ok, 5 jedynie katrin trzymala na jakims tam poziomie, choc byla lepsza jako wampir niz jako czlowiek, 6 to byl taki sziit, ze wyparlem go z pamieci

Shawniqua Mendes

Adele w twojej starej 

A ja nie ogladam bo nie chce mi sie isc do kuchni (telewizor w pokoju zepsuty od tygodnia :messga:)

Karen Smith
Just now, baazyll said:

A ja nie ogladam bo nie chce mi sie isc do kuchni (telewizor w pokoju zepsuty od tygodnia :messga:)

Telewizor w kuchni brzmi cudownie :fatcat: Zazdro 

PanPikus
3 minutes ago, Little99 said:

Adele w twojej starej 

Jaki utwór? 

PanPikus

Coś tam z fire. Set fire? Xd nw

Ooo kocham. Set Fire To The Rain :giveup:

Shawniqua Mendes

reface-2020-11-07-11-27-25.gif

PanPikus

To co Baazyll zrobił jest dowodem na to że home of seksuals don't deserve rights :air:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...