Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Czm na wygląda jak ellen DeGeneres czy coś  :messga:

No bo to ona xd 

Tzn to bylaby ona, gdybym to nie byla ja :laughga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Guest Messy vers
3 hours ago, Little99 said:

Uwaga uwaga! Mariusz wróci do top model bo ktoś będzie na kwarantannie i ktoś będzie mieć problemy z paszportem 

Screen_Shot_2018-10-26_at_11.49.18_AM.jp

Mówi się też o powrocie Karoliny z dzieckiem 

To była Marta, najświeższe informacje z kraju i ze świata 

Ale ze true leak?

Karen Smith
1 minute ago, Messy vers said:

Ale ze true leak?

Tak tak, widziałem nawet zdj z jakiejś sesji zza granicy jak ktoś zrobił jak pozuje Mariusz i dwie laski chyba maja i ktoś jeszcze. 

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, Little99 said:

Tak tak, widziałem nawet zdj z jakiejś sesji zza granicy jak ktoś zrobił jak pozuje Mariusz i dwie laski chyba maja i ktoś jeszcze. 

Jezuu chcialbym, zeby wywalili olej i ernestynę, a przywrocili margot i mariusza <3333

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Jezuu chcialbym, zeby wywalili olej i ernestynę, a przywrocili margot i mariusza <3333

Szybko zapomniałaś o Dominiku, sikso

Shawniqua Mendes
20 minutes ago, Little99 said:

Szybko zapomniałaś o Dominiku, sikso

Omg sarii. On i jego hot usta, ktore wygladaja jak robione, ale nie są też mogą wrócić :kiss:

Shawniqua Mendes

Omg to damynyka tez nie bedzie? :O

Screenshot-20201107-171446-Instagram.jpg

Karen Smith

Omg posiusiam się Gaga zrobiła live na insta i cała zapłakana taką szczęśliwa że joe wygrał i coś wspomniała o Rain on Me ale nw co xd kocham ją 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

i coś wspomniała o Rain on Me 

Moze chciala, zeby dżoł na nią nasikał

Karen Smith

Mówiła że nas kocha, że teraz niech każdy zadba o siebie, to czas zeby odpocząć i nie ma powody by być niemiłym i wg miała t-shirt chromatica 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...