Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, Little99 said: Czm na wygląda jak ellen DeGeneres czy coś No bo to ona xd Tzn to bylaby ona, gdybym to nie byla ja Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 3 hours ago, Little99 said: Uwaga uwaga! Mariusz wróci do top model bo ktoś będzie na kwarantannie i ktoś będzie mieć problemy z paszportem Mówi się też o powrocie Karoliny z dzieckiem To była Marta, najświeższe informacje z kraju i ze świata Ale ze true leak? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Ale ze true leak? Tak tak, widziałem nawet zdj z jakiejś sesji zza granicy jak ktoś zrobił jak pozuje Mariusz i dwie laski chyba maja i ktoś jeszcze. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Tak tak, widziałem nawet zdj z jakiejś sesji zza granicy jak ktoś zrobił jak pozuje Mariusz i dwie laski chyba maja i ktoś jeszcze. Jezuu chcialbym, zeby wywalili olej i ernestynę, a przywrocili margot i mariusza <3333 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, baazyll said: Jezuu chcialbym, zeby wywalili olej i ernestynę, a przywrocili margot i mariusza <3333 Szybko zapomniałaś o Dominiku, sikso Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 20 minutes ago, Little99 said: Szybko zapomniałaś o Dominiku, sikso Omg sarii. On i jego hot usta, ktore wygladaja jak robione, ale nie są też mogą wrócić Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Dzisiaj final twoja stara brzmi znajomo Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Omg to damynyka tez nie bedzie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 13 minutes ago, baazyll said: Omg to damynyka tez nie bedzie? Loool Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Omg posiusiam się Gaga zrobiła live na insta i cała zapłakana taką szczęśliwa że joe wygrał i coś wspomniała o Rain on Me ale nw co xd kocham ją Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, Little99 said: i coś wspomniała o Rain on Me Moze chciala, zeby dżoł na nią nasikał Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 W sumie zrobiła 2 lajwy bo najpierw jej filtr na twarzy nie odpowiadał X D Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Aaa był 3 live Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Mówiła że nas kocha, że teraz niech każdy zadba o siebie, to czas zeby odpocząć i nie ma powody by być niemiłym i wg miała t-shirt chromatica Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 **** był 4 Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.