Guest Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Takie pytanko z ciekawości: na co dzień też wypowiadacie się takim "slangiem" polishenglish? "Omg ejwa maks luks soł guud" "O nie. Hał der ju. Dżastys for Aśka" "Ernest to picza and bitch attention" Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 12 minutes ago, baazyll said: Omg ejwa maks luks soł guud Grrr jak ja jej nie cierpię Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 5 minutes ago, Kapi09 said: Takie pytanko z ciekawości: na co dzień też wypowiadacie się takim "slangiem" polishenglish? "Omg ejwa maks luks soł guud" "O nie. Hał der ju. Dżastys for Aśka" "Ernest to picza and bitch attention" To pytanie do Bazyla albo Messy. Ja tak nie piszę bycz Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 7 minutes ago, Kapi09 said: Takie pytanko z ciekawości: na co dzień też wypowiadacie się takim "slangiem" polishenglish? "Omg ejwa maks luks soł guud" "O nie. Hał der ju. Dżastys for Aśka" "Ernest to picza and bitch attention" Taak. Ja caly czas Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 @Little99 zrobilem cie na majlej cytrus, ale nwm, czy moge tu wyslac xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 42 minutes ago, Kapi09 said: Takie pytanko z ciekawości: na co dzień też wypowiadacie się takim "slangiem" polishenglish? "Omg ejwa maks luks soł guud" "O nie. Hał der ju. Dżastys for Aśka" "Ernest to picza and bitch attention" Tzn do siebie mówię tak dość często albo do znajomych tak pisze na mesendżerze. Do mamy raczej nie choć ostatnio nauczyłem ją wyrażenia ale krindż i często powtarza Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 3 minutes ago, baazyll said: @Little99 zrobilem cie na majlej cytrus, ale nwm, czy moge tu wyslac xd Nie. Nie chcę tego widzieć. I nie baw się już moimi zdjęciami bo to creepy xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 1 minute ago, baazyll said: Tzn do siebie mówię tak dość często albo do znajomych tak pisze na mesendżerze. Do mamy raczej nie choć ostatnio nauczyłem ją wyrażenia ale krindż i często powtarza Ja moją nauczyłem oh **** i tak powtarza jak jej coś nie wyjdzie xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Just now, Little99 said: Nie. Nie chcę tego widzieć. I nie baw się już moimi zdjęciami bo to creepy xd Sari. Ale to jest tak dobre xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Just now, baazyll said: Sari. Ale to jest tak dobre xd Przestań xd ustawie sobie Instagram na prywatny chyba, nie mam wyboru Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Przestań xd ustawie sobie Instagram na prywatny chyba, nie mam wyboru Ale twoje zdj i tak sie beda wyswietlac w google grafice xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ale twoje zdj i tak sie beda wyswietlac w google grafice xd Weź shut up Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Just now, Little99 said: Weź shut up Ale to czru. Wystarczy wpisac little99 gagadaily i wyjdą twoje poprzednie profilowe Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ale to czru. Wystarczy wpisac little99 gagadaily i wyjdą twoje poprzednie profilowe I'm done Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 4 minutes ago, Little99 said: I'm done Tylko informuję Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.