Guest Messy vers Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Omg aniołek zleciał kocham te piosnke Ale Aśka jest sekynd best płytą. Najlepsze jest Die that way Dałem cudzysłów Dla mnie to 1. Tf/tfm 2. Btw 3. Chromatica 4. ARTPOP 5. Joanna Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 23 minutes ago, Messy vers said: Dałem cudzysłów Dla mnie to 1. Tf/tfm 2. Btw 3. Chromatica 4. ARTPOP 5. Joanna O nie. Hał der ju. Dżastys for Aśka Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 38 minutes ago, baazyll said: O nie. Hał der ju. Dżastys for Aśka Dałabyś inaczej ? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 13 minutes ago, Messy vers said: Dałabyś inaczej ? 1. Umrzyj w ten sposób 2. Aśka 3. Śmierć galaktyki soundtrack 4. Fartflop (ale to raczej ze wzgledu na sentyment) 5. Chromosomtica 6. Sławka 7. Potwór Sławka 8. Śpik tu śpik (ale nie slyszalem, wiec nwm) Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 De fakin lak ow tejst. OMG Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Ale jeśli robimy rankingi : 1. SZTUKAPRAŻENIAKUKURYDZY 2. Celebrytka Się Rodzi 3. Urodzić Taki Kierunek 4. Matematika 5. Fejm Dojebany 6. Fejm 7. Dżoana 8. Pupa do Pupy Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 3 hours ago, PanPikus said: 8. Pupa do Pupy Jezuu tak strasznie zaluje, ze nie moge znalezc tej alternatywnej wersji okladki cheek to cheek, na ktorej widac obok siebie dwie dupy: jedna super hot, nalezaca do gagi, a druga pomarszczona toniego. Wiem, ze bylo na stronie na fb typu pus*y riot sekcja Grażyn, ale tych stron jest za duzo i nwm, na ktorej to bylo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 7 hours ago, Messy vers said: Dałabyś inaczej ? Jezuu ludzie nie wierze ze macie takie upodobania Jedyny wiarygodny ranking jest następujący: 1. CHROMATICA 2. CHROMATICA 3. CHROMATICA 4. born this way 5. Reszta Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 2 hours ago, Little99 said: Jezuu ludzie nie wierze ze macie takie upodobania Jedyny wiarygodny ranking jest następujący: 1. CHROMATICA 2. CHROMATICA 3. CHROMATICA 4. born this way 5. Reszta Przejdzie ci. Tez mialem faze zachłyśnięcia się fartflopem na początku fanostwa. A potem przyszła Aśka i rozwalila moje poukladane zycie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 3 hours ago, baazyll said: Przejdzie ci. Tez mialem faze zachłyśnięcia się fartflopem na początku fanostwa. A potem przyszła Aśka i rozwalila moje poukladane zycie Nie, nie przejdzie. Jestem stały w upodobaniach. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Just now, Little99 said: Nie, nie przejdzie. Jestem stały w upodobaniach. Ale gusta troche sie zmieniaja wraz z wiekiem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Just now, baazyll said: Ale gusta troche sie zmieniaja wraz z wiekiem Chromatica to nie kwestia gustu w moim przypadku Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Plus, unpopular opinion - I don't like Joanne that much Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Just now, Little99 said: Plus, unpopular opinion - I don't like Joanne that much Ale to nie jest unpopular opinion xd czasem mam wrazenie, ze tylko ja i jakies 2 randomowe osoby bardzo lubimy ten album Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Omg ejwa maks luks soł guud Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.