Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 15 minutes ago, Little99 said: Mogę być popierdolona Ale wiem co jest kurwa grane Chcesz prawdziwego smaku? Przynajmniej nie jestem fałszywa Dojdź, Dojdź odpakuj mnie Dojdź, Dojdź odpakuj mnie Pokażę ci co mam w środku Zamknij się, nie podglądaj Teraz jestem rozebrana szmatooo Odpakuj kwasnego cukiereczka Dojdź, Dojdź odpakuj mnie Dojdź, Dojdź odpakuj mnie No Dojdź w końcu pojebie Ejj bicz. Mowiles, ze ty tak nie umiesz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 17 minutes ago, baazyll said: Ejj bicz. Mowiles, ze ty tak nie umiesz Nagły przypływ weny po wspaniałym dziele @Messy vers ta bycza mnie natchnęła Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Wg to co Trump odstawia to jest takie "trzeba anulować bo przegramy" vibe Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Ejj strasznie bym chcial sobie przefarbowac wlosy na niebiesko, ale 1) pobiją mnie prędzej czy później, 2) i tak nie będę wyglądać jak clementine kruczynski Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Ejj strasznie bym chcial sobie przefarbowac wlosy na niebiesko, ale 1) pobiją mnie prędzej czy później, 2) i tak nie będę wyglądać jak clementine kruczynski Wyglądałbyś super! Ale co do pkt pierwszego to niestety przykra prawda.. Można mówić że nie ma się co przejmować ale jak ktoś wieczorem krzyczy za tobą że się pobije bo jesteś pedałem to cała odwaga znika. Ja miałem taką sytuację jak sobie włosy rozjaśniłem na blond a jak zrobiłem sb kolczyk to miałem dylemat czy nosić czy nie bo jednak polska. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Ja bym chciał odrosty moje, a reszta fioletowa Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Takie trochę rain on me xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 1 minute ago, Little99 said: Wyglądałbyś super! Ale co do pkt pierwszego to niestety przykra prawda.. Można mówić że nie ma się co przejmować ale jak ktoś wieczorem krzyczy za tobą że się pobije bo jesteś pedałem to cała odwaga znika. Ja miałem taką sytuację jak sobie włosy rozjaśniłem na blond a jak zrobiłem sb kolczyk to miałem dylemat czy nosić czy nie bo jednak polska. No ale w takich momentach zaluje, ze nie jestem dziewczyną, bo im zazwyczaj bardziej pasuje ten kolor Hm no ja kolczyka nie chcę. Chyba ze w sutku Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Jestem wierzący Ser śmierdzący Anioł upada Anioł, kurwa, upada Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 6 minutes ago, Messy vers said: Jestem wierzący Ser śmierdzący Anioł upada Anioł, kurwa, upada Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 7 minutes ago, Messy vers said: Jestem wierzący Ser śmierdzący Anioł upada Anioł, kurwa, upada Umm łot Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Chcę eksplorować na pewno nieśmierdzące stopy alvaro solera Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Ktoś chyba nie pamięta "najlepszego" albumu stefy Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 8 minutes ago, Little99 said: Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Ktoś chyba nie pamięta "najlepszego" albumu stefy Omg aniołek zleciał kocham te piosnke Ale Aśka jest sekynd best płytą. Najlepsze jest Die that way Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.