Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Maja powinna byc pierwsza Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Yaas. Odpadnie ernestyna i sarna Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Meanwhile trójkę wywalą i przywróca margot robbie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 OKURWACO Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 AHAHAHAAHAHAHAHAHA i dobrze Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 JPRDL Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 minute ago, baazyll said: Yaas. Odpadnie ernestyna i sarna Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Ernest to cipa i został tylko ze względu na względy u joasi kupki Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Just now, Messy vers said: Ernest to cipa i został tylko ze względu na względy u joasi kupki To prawda. Ale mariusza nie lubiłem bardziej więc Im happy Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Dobra spanko Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Meanwhile dżoana mowi: no niestety wasza trojka odpada. Zdecydowalismy sie przywrocic margo robi. Oni takie wtf. A ona wychodzi z pierogiem z tylu i uradowani mowia suprajs biczys. Tego sie chyba nie spodziewaliscie. I całą trójkę wykopują bez pożegnania. I wszyscy celebrują powrót margo. A pirog: a i sory kujawski ale musisz wypieprzac, ja zartowalem tylko ostatnio i cie nie przywrocilem bajoo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Ja chuja robie Ty chuja mowisz Blizna na moim czole wciaz boli mnie Little monsters w tobie wkurwiają a mnie Blizna na moim czole wciaz boli mnie Mnie-e Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 To nieważne To nieważne Wkurwili mnie To nieważne To nieważne Masz Blizne na czole Masz Blizne na czole MAAASZ BLIZNĘ NA CZOOOLE! Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Mogę być popierdolona Ale wiem co jest kurwa grane Chcesz prawdziwego smaku? Przynajmniej nie jestem fałszywa Dojdź, Dojdź odpakuj mnie Dojdź, Dojdź odpakuj mnie Pokażę ci co mam w środku Zamknij się, nie podglądaj Teraz jestem rozebrana szmatooo Odpakuj kwasnego cukiereczka Dojdź, Dojdź odpakuj mnie Dojdź, Dojdź odpakuj mnie No Dojdź w końcu pojebie Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Już jestem sztywna na zewnątrz Ale jak dasz mi czas Wtedy ja dam tobie czas na miłość Już jestem sztywna, szybko Ale jak zajrzysz do środka, środka, środkaaaaaaa Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.