Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, Messy vers said: dokładnie. ale sytuacja mnie zmusiła My face is addictive.... cóż zrobisz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 napisałem w chuj długi komentarz dla @little99 i odcięło mnie od internetu. XD widzę że nie wysłało Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 10 minutes ago, PanPikus said: Sounds like a total bullszit not gonna lie Ale my z bff jestesmy ze sobą na maksa szczerzy. Wczoraj np miala wrzucic zdjecie na insta, ale sie powstrzymala, bo powiedzialem, ze wyglada na nim, jakby umarła i wstała. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 W skrócie Insta: mam na myśli content gagi (Bidden, filmik jak wrzuca koperte z glosem) Modelka: nie wiem jaka, w okolicy czerwca dodała coś z Babylon i że niby jakiś secret project. MV (wg plot) miało być o równouprawnieniu i trans kobietach. Ale to było w trakcie pride month więc no Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Modelka: nie wiem jaka, w okolicy czerwca dodała coś z Babylon A nie z fri łumen? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ale my z bff jestesmy ze sobą na maksa szczerzy. Wczoraj np miala wrzucic zdjecie na insta, ale sie powstrzymala, bo powiedzialem, ze wyglada na nim, jakby umarła i wstała. dobrze ze nie powiedziales ze wyglada jak wypadajacy odbyt Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, baazyll said: A nie z fri łumen? tak Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, Messy vers said: dobrze ze nie powiedziales ze wyglada jak wypadajacy odbyt Bardzo zabolalo ją tez, jak po wyslaniu mi 15 selfies, stwierdzilem, ze tylko na jednym wyglada jak ktoś z wyzszym wyksztalceniem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: dobrze ze nie powiedziales ze wyglada jak wypadajacy odbyt Wszystko w swoim czasie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Dance Sex Du-Rex XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, Messy vers said: Dance Sex Du-Rex XD Fart flop Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, baazyll said: Fart flop Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 ej jak jesteście na kompie to spróbujcie scrollować to tak szybko od dołu strony do góry, edzia wygląda jak szatan wtedy haha Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 A co do ARTPOP to ty jesteś pierdem i flopem Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Fart flop Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.