Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, baazyll said: O lol. Myslalem, ze to mesi mnie zhejcil za murzynow xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Dobra, nadużywam tej "emotki" XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, baazyll said: O lol. Myslalem, ze to mesi mnie zhejcil za murzynow xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 20 minutes ago, Little99 said: Ale ze mnie zgwalcisz or...? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 6 minutes ago, baazyll said: Ale ze mnie zgwalcisz or...? zgwałci cię i wypadnie Ci odbyt Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Dlaczego Replay jest takie flawless? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 4 minutes ago, Messy vers said: zgwałci cię i wypadnie Ci odbyt But hes a bottom O przypomniala mi sie ta piosenka Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Dlaczego Replay jest takie flawless? Nie jest. Ma płaski bit i w refrenie gaga brzmi jak taka zapomniana piosenkarka Velvet , o której nikt juz nie pamieta poza mną Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, baazyll said: jest. Ma głęboki bit i w refrenie gaga brzmi flawless poprawione, naprawione ale ogólnie to chyba jej i fanów fav, nie? mógłbym tego słuchać cały czas, jak scheisse. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, Messy vers said: poprawione, naprawione ale ogólnie to chyba jej i fanów fav, nie? mógłbym tego słuchać cały czas, jak scheisse. Myslalem, ze wolna dziołcha to jej fejwryt. Wrzucila kiedys, jak sie bawi do tej piosenki Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, baazyll said: Myslalem, ze wolna dziołcha to jej fejwryt. Wrzucila kiedys, jak sie bawi do tej piosenki też. i 911. za to nie wydaje mi się żeby do tego grona nalezało ROM i SL, bo to są bejsik byczys Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, Messy vers said: poprawione, naprawione ale ogólnie to chyba jej i fanów fav, nie? mógłbym tego słuchać cały czas, jak scheisse. Ja szajze staram sie nie sluchac czesto, zeby wchodzilo jak nowe za kazdym razem, gdy nachodzi mnie wywłokowo-klubonocnodlagejów-tłerkujący mood Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 czemu sad reaction? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 A myslicie, ze co gaga zaspuewa na ema? Bo chyba Wolałabym być sztosem, ale przynajmniej jestem oposem śpiewać juz nie ma sensu, co nie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, Messy vers said: czemu sad reaction? Bo rodzynki na mnie jest super Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.