Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 To co on robił z kuciapka ze mu wypadla? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, Little99 said: Kochaniutkie słyszałyście że w niedzielę EMAs i Gaga ma mieć kolejny medley ogłosi pewnie po wyborach To juz w niedzielę? Potem sie okaze, ze jak trump wygra, to nie wystapi xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, Messy vers said: To co on robił z kuciapka ze mu wypadla? Ale jemu wypadl ****, nie cipus Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, baazyll said: To juz w niedzielę? Potem sie okaze, ze jak trump wygra, to nie wystapi xd Taaak w niedzielę! Wynik wyborów na pewno nie będzie miał znaczenia uwierz mi. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ale jemu wypadl ****, nie cipus Odbyt? No to mówię Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Mam na myśli, zs musial mocno dawać swój odbyt jak mu wypadł xdddd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Odbyt? No to mówię Kuciapka to odbyt? Myslalem, ze to drugie xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, Messy vers said: Mam na myśli, zs musial mocno dawać swój odbyt jak mu wypadł xdddd Pewnie byl na jakimś gangbangu z murzynami Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Pewnie byl na jakimś gangbangu z murzynami https://sjp.pwn.pl/sjp/murzyn;2485162.html Zwróć uwagę na punkt 1 jest 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, Little99 said: https://sjp.pwn.pl/sjp/murzyn;2485162.html Zwróć uwagę na punkt 1 jest 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Daj Edzi spokój,m ysle ze nie miala nic zlego na myśli Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, Messy vers said: Daj Edzi spokój,m ysle ze nie miala nic zlego na myśli Nie mówię że miała, po prostu chciałem żeby wiedziała Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Just now, Messy vers said: Sari, jestem rasistką jak azalia banks Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 O lol. Myslalem, ze to mesi mnie zhejcil za murzynow xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Rasistka idzie wpieprzyć sznycla. Papatki Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.