KubaM316 13,611 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 5 hours ago, Little99 said: Wg jakiś @JakubM316 obserwuje ten thread. Who the **** is Jakub? a czy p? Piszesz się na orgię? Jkjkjk 5 hours ago, baazyll said: OMG wczoraj mialem go zmenszonować w tym threadzie i spytac, czy będzie na orgii Dzięki za propozycję, ale nie skorzystam z okazji Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 16 minutes ago, JakubM316 said: Dzięki za propozycję, ale nie skorzystam z okazji How could you Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Kocham Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Myślę, że gdybym gdzieś przeczytał, że ta piosenka wywołała u kogoś raka mózgu, to bym uwierzyl Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 https://www.instagram.com/p/CHHJCdlJF_B/?igshid=b3gn7pmz8o97 Potrzebuje tej piosenki help Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 9 minutes ago, Little99 said: https://www.instagram.com/p/CHHJCdlJF_B/?igshid=b3gn7pmz8o97 Potrzebuje tej piosenki help La roux bulletproof Tez to widzialem i mialem takie wtf czy ona bedzie robic kower tego Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 10 minutes ago, baazyll said: La roux bulletproof Tez to widzialem i mialem takie wtf czy ona bedzie robic kower tego Właśnie znalazłem ale dziękuję Boże jej wystep był genialny zawsze jak speowa You&I to mam ciarki Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Właśnie znalazłem ale dziękuję Boże jej wystep był genialny zawsze jak speowa You&I to mam ciarki Ja nie widzialem jeszcze Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Ej strona na fb Skany ze starego Bravo to zycie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 10 minutes ago, baazyll said: Ej strona na fb Skriny ze starego Bravo to zycie Jprdl 13 latki z takimi problemami Co się dzieje Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 1 minute ago, Little99 said: Jprdl 13 latki z takimi problemami Co się dzieje No sari, ale wtedy 95 procent ludzi z polszy nie mialo netu, soł... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Ja z Bravo girl jak czytałam to pamiętam te nieśmieszne historyjki które ktoś tworzył i dokładał do zdjęć paparazzi gwiazd że niby one to mówily Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Ja z Bravo girl jak czytałam to pamiętam te nieśmieszne historyjki które ktoś tworzył i dokładał do zdjęć paparazzi gwiazd że niby one to mówily Ja bravo girl raczej nie kupowalem, tylko raz pamietam w 6 klasie, ze kazalem cioci kupic mi bravo girl, bo byl superdodatek 16 stron, jak owinąć go sobie wokół palca (miałem wtedy krasza na takiego Maćka z klasy). Zamiast tego dostalem bravosport z jakimś gównianym portfelem w żołnierski wzór. Do tej pory z nią nie rozmawiam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 8 minutes ago, Little99 said: Ja z Bravo girl jak czytałam to pamiętam te nieśmieszne historyjki które ktoś tworzył i dokładał do zdjęć paparazzi gwiazd że niby one to mówily Nie chodzi ci o fotostory, nie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 O której wy chodzicie spać? Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.