Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

KubaM316
5 hours ago, Little99 said:

Wg jakiś @JakubM316 obserwuje ten thread. Who the **** is Jakub? :kiss: a czy p? Piszesz się na orgię? Jkjkjk

5 hours ago, baazyll said:

OMG wczoraj mialem go zmenszonować w tym threadzie i spytac, czy będzie na orgii :billie:

Dzięki za propozycję, ale nie skorzystam z okazji:huntyga:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
16 minutes ago, JakubM316 said:

Dzięki za propozycję, ale nie skorzystam z okazji:huntyga:

How could you :bradley:

tenor.gif?itemid=5006630

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Kocham :heart:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Myślę, że gdybym gdzieś przeczytał, że ta piosenka wywołała u kogoś raka mózgu, to bym uwierzyl 

Karen Smith
10 minutes ago, baazyll said:

La roux bulletproof

Tez to widzialem i mialem takie wtf czy ona bedzie robic kower tego :billie:

Właśnie znalazłem ale dziękuję :heart: Boże jej wystep był genialny zawsze jak speowa You&I to mam ciarki

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Właśnie znalazłem ale dziękuję :heart: Boże jej wystep był genialny zawsze jak speowa You&I to mam ciarki

Ja nie widzialem jeszcze :billie:

Shawniqua Mendes

Ej strona na fb Skany ze starego Bravo to zycie :bradley:

FB-IMG-1604373811775.jpg

received-2822577468020026.jpg

received-653949848815829.webp

Karen Smith
10 minutes ago, baazyll said:

Ej strona na fb Skriny ze starego Bravo to zycie :bradley:

FB-IMG-1604373811775.jpg

received-2822577468020026.jpg

received-653949848815829.webp

Jprdl 13 latki z takimi problemami 

flat,750x1000,075,f.u3.jpg

Co się dzieje 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Jprdl 13 latki z takimi problemami 

flat,750x1000,075,f.u3.jpg

Co się dzieje 

No sari, ale wtedy 95 procent ludzi z polszy nie mialo netu, soł...

Karen Smith

Ja z Bravo girl jak czytałam to pamiętam te nieśmieszne historyjki które ktoś tworzył i dokładał do zdjęć paparazzi gwiazd że niby one to mówily 

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, Little99 said:

Ja z Bravo girl jak czytałam to pamiętam te nieśmieszne historyjki które ktoś tworzył i dokładał do zdjęć paparazzi gwiazd że niby one to mówily 

Ja bravo girl raczej nie kupowalem, tylko raz pamietam w 6 klasie, ze kazalem cioci kupic mi bravo girl, bo byl superdodatek 16 stron, jak owinąć go sobie wokół palca (miałem wtedy krasza na takiego Maćka z klasy:messga:). Zamiast tego dostalem bravosport z jakimś gównianym portfelem w żołnierski wzór. Do tej pory z nią nie rozmawiam :bradley:

Shawniqua Mendes
8 minutes ago, Little99 said:

Nie chodzi ci o fotostory, nie? :billie:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...