Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Umeicie jakieś uklady taneczne do Gagi? Ja umiem cały do bad romance i to był 1 jakiego się nauczyłem, i umiem cały do rain on me I nauczenie się jego zajęło mi jakoś od maja do sierpnia

Ja umiem do szczaj na mnie. Nauczylam sie w 2 dni. 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

Bol ból ból ból głowy?

Macicy

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

Nie, w tym filmie ta lektorka tak mówi

Omg a no xdddd

Guest Messy vers
1 minute ago, Little99 said:

Nie da się hihi

Da sie 😠 jak nas zbanuja to dostaniesz grzech ciężki i będziesz musiał się wyspowiadać w Wielki piątek :laughga:

Shawniqua Mendes

Ejj noo niee ... moja bff umowila sie z jakims seksiakiem 10 na 10 z tindera, a ona jest 7 na 10. Why to heterusy muszą być mniej wybredni, a nie kobiety, a przede wszystkim geje :messga:

Karen Smith
10 minutes ago, Messy vers said:

Da sie 😠 jak nas zbanuja to dostaniesz grzech ciężki i będziesz musiał się wyspowiadać w Wielki piątek :laughga:

Yaaaasss punish me daddy pleeeaaasee  :mark:

Karen Smith
8 minutes ago, baazyll said:

Ejj noo niee ... moja bff umowila sie z jakims seksiakiem 9 na 10 z tindera, a ona jest 6 na 10. Why to heterusy muszą być mniej wybredni, a nie kobiety, a przede wszystkim geje :messga:

Ja miałem często okazję iść z takimi 9 wręcz 10/10 ale zawsze się bałem bo jestem zbyt nieśmiały i się bałem ze nie będę wystarczająco fajny :fatcat:

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Ja miałem często okazję iść z takimi 9 wręcz 10/10 ale zawsze się bałem bo jestem zbyt nieśmiały i się bałem ze nie będę wystarczająco fajny :fatcat:

Ryli? Shook. Myslalem, ze gej 10 na 10 chce sie umawiac tez tylko z samymi dziesiątkami. 

Shawniqua Mendes

Ej tez bym zmienil swoje prof, ale za bardzo sie do niego przyzwyczailem i to chyba zdjecie na ktorym wyszlam najladniej 

Karen Smith
6 minutes ago, baazyll said:

Ryli? Shook. Myslalem, ze gej 10 na 10 chce sie umawiac tez tylko z samymi dziesiątkami. 

sad the office GIF

To zabolało

5 minutes ago, baazyll said:

Ej tez bym zmienil swoje prof, ale za bardzo sie do niego przyzwyczailem i to chyba zdjecie na ktorym wyszlam najladniej 

Zmień xd wg trzasio na tvn24 rozmowa z nim 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...