Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 7 minutes ago, Messy vers said: a miał owłosione nogi czy ogolone? Nie pamietam. Bylem mała. Xd 7 minutes ago, Messy vers said: I najważniejsze: był z Kraśnika? Nwm Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 2 minutes ago, baazyll said: @Messy vers little chyba pominal ten komentarz o ktory sie teraz rozchodzi ja? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ej ale ja tez nwm, o co ci chodzi z tym żabusiem xd No pan pikuś, piesek od sąsiadki ktora goliła mu nogi i został potrącony przez dostawcę hlepa z owłosionymi girami z kraśnika Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Ej ale ja tez nwm, o co ci chodzi z tym żabusiem xd Idę oglądać rolnika, wy trwajcie dalej w tym obłędzie sunie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: ja? Przeciez pisze, ze little Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Just now, Little99 said: Idę oglądać rolnika, wy trwajcie dalej w tym obłędzie sunie to był pan pikuś. a ty się kochałeś w gównianym wu e fiście, to był obłęd XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 1 minute ago, Messy vers said: No pan pikuś, piesek od sąsiadki ktora goliła mu nogi i został potrącony przez dostawcę hlepa z owłosionymi girami z kraśnika No to pikuś, a nie żabuś xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 1 minute ago, baazyll said: Przeciez pisze, ze little sorki, jestem ślepa jak iza kisio skorupa Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Just now, Messy vers said: sorki, jestem ślepa jak iza kisio skorupa Przeciez jakby byla slepa, to nie wzielaby kasy z trumny z tym szejkiem kolo przejscia dla pieszych w tym gownianym teledysku Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Just now, baazyll said: Przeciez jakby byla slepa, to nie wzielaby kasy z trumny z tym szejkiem kolo przejscia dla pieszych w tym gownianym teledysku Takie duże nominały to ślepy nawet zauważy Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Eeej niee. Dzis z masterzjeba odpadnie ta krejzi blondynka, co codzienmie robi schabowego mężowi Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 XDDDDDDDDDDD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 1 minute ago, Messy vers said: XDDDDDDDDDDD kochaam. Juz kiedys wysylalem pierwsza czesc Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Yaaaas. Odpadla ta druga Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.