Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, Little99 said: Nie mg sobie wyobrazić w sumie ja jem takie z frytkami i mięsem tylko xd przecież to jest wszystko co najlepsze Nwm ja wolę cold caty z ropuchy xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Nie piszcie o kebabach bo też głodny jestem i robicie mi smaka... A tu zaraz kanapowcy, trzeba się zaczac trochę lepiej odżywiać tak jak panowie. Będzie Madziula Gesslerura w dzisiejszym odcinku Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, baazyll said: Nwm ja wolę cold caty z ropuchy xd Ok co kto lubi xD Co robicie w Halloween?? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, PanPikus said: Nie piszcie o kebabach bo też głodny jestem i robicie mi smaka... A tu zaraz kanapowcy, trzeba się zaczac trochę lepiej odżywiać tak jak panowie. Będzie Madziula Gesslerura w dzisiejszym odcinku Łooooo pieprsysz ze madziuchna będzie ale super Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ok co kto lubi xD Co robicie w Halloween?? Ja pewnie robię maraton slasherów, a potem płaczę, że spędzam go sam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 To ja teraz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 A ja ojebalem 5 bulek z keczupem, serem i hommoses Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ja pewnie robię maraton slasherów, a potem płaczę, że spędzam go sam Oo chodz do mnie 2 minutes ago, baazyll said: To ja teraz Serio to twój wpis? Xd jeśli tak to smutne ze ja nigdy nie miałem tyle laików pod niczym na fb Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, Messy vers said: A ja ojebalem 5 bulek z keczupem, serem i hommoses Brzmi srednio tu bi onest. Bat aj ges du łot mejks ju hepi Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Omg co za wysryw w the voice Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Ok co kto lubi xD Co robicie w Halloween?? Pewnie nic. Będę płakał, ze A. Kraszer nie odpisuje B. Kraszer odpisuje, ale nie mogę go przytulić C. Kraszer i ja zerwiemy kontakt Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, baazyll said: Brzmi srednio tu bi onest. Bat aj ges du łot mejks ju hepi Keczup i ser to najlepsza rzecz na świecie Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Zrobiłem sb taką maseczkę ostatnio i opaskę na szyję z kolcami i tak będę wyglądać w Halloween gdzie widzieć będzie mnie tylko bff Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Kanapowce! Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Pewnie nic. Będę płakał, ze A. Kraszer nie odpisuje B. Kraszer odpisuje, ale nie mogę go przytulić C. Kraszer i ja zerwiemy kontakt Zaloz tindera. Jezuu przypomnialo mi sie, jak zalozylem konto chyba na badoo i na profilowe ustawilem siebie przerobionego na kobietę w rifejsie. Jezuu mialem z 300 polubien od patusów w 5 minut Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.