Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
Just now, PanPikus said:

Nie wiem, nie widzę jej ślepi na Sratifaju. Stream Melodia :ally:

Nie mam Sratifaja :( wgl ostatnio slucham tylko gagi i radiowego popu onli (ale raczej tylko female artists), bo piosenki z innych gatunków wywolują we mnie ostatnio nostalgię, a ja juz mam dosc plakania :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

O niee mój krasz napisał że nie może przyjechać bo między Berlinem a pl nie da się czy coś :fatcat: 

To jest właśnie moje życie 

Chcialbym twoje zycie :kiss:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

O nie nie chciałbyś 

Idk. Ja ogolnie nie chce byc sobą, so...

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

@baazyll coś ostatnio za spokojny jesteś. Weź No przetłumacz znowu jakąś piosenkę Gagi na polski jak zrobiłeś z Rain On Me 

Bo mam teraz fazę bycia melancjolijną sunią. Moze po zmianie czasu przejdzie

Guest Messy vers
3 minutes ago, Little99 said:

O niee mój krasz napisał że nie może przyjechać bo między Berlinem a pl nie da się czy coś :fatcat: 

To jest właśnie moje życie 

Mój kraszer nie pisze do mnie w ogóle xd

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

@baazyll coś ostatnio za spokojny jesteś. Weź No przetłumacz znowu jakąś piosenkę Gagi na polski jak zrobiłeś z Rain On Me 

Ale rain on me jest wyjatkowa. Inne piosenki juz tak dobrze nie brzmią po przetlumaczeniu

Shawniqua Mendes

Ej wgl to zaraz umrę bo strasznie chce cos zjesc, ale nie chce mi sie jesc. Nienawidze tego :interestinga:

Guest Messy vers
Just now, baazyll said:

Ej wgl to zaraz umrę bo strasznie chce cos zjesc, ale nie chce mi sie jesc. Nienawidze tego :interestinga:

Znam ten stan cos cos tam ding dong

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Ja ojebalem kebsa i potem zupę tajska i potem m&m z biedry i jeszcze soczek owocowy i cały czas jestem głodny :nooo:

PanPikus
8 minutes ago, baazyll said:

Nie mam Sratifaja :( wgl ostatnio slucham tylko gagi i radiowego popu onli (ale raczej tylko female artists), bo piosenki z innych gatunków wywolują we mnie ostatnio nostalgię, a ja juz mam dosc plakania :bradley:

No to na tym na czym strimujesz muzę. Nie wiem Tajdal czy Apel Mjuzik xD

Nie płakusiaj. Posłuchaj sobie The Cure i od razu będzie lepiej :D

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, PanPikus said:

No to na tym na czym strimujesz muzę. Nie wiem Tajdal czy Apel Mjuzik xD

Nie płakusiaj. Posłuchaj sobie The Cure i od razu będzie lepiej :D

Na niczym. Mam w telefonie wszystkie plyty, ktorych potrzebuję. Wgl to mam poczucie, ze juz przesluchalem wszystko, co istnieje i nic nie jest mnie w stanie zaskoczyc :bradley:

The Cure jest kjut, ale mam z tą piosenką zle wspomnienia :messga:

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, Little99 said:

Ja ojebalem kebsa i potem zupę tajska i potem m&m z biedry i jeszcze soczek owocowy i cały czas jestem głodny :nooo:

Czasem mam poczucie, ze jestem jedyną osobą, ktora nie lubi kebabów 

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Czasem mam poczucie, ze jestem jedyną osobą, ktora nie lubi kebabów 

Nie mg sobie wyobrazić w sumie ja jem takie z frytkami i mięsem tylko xd przecież to jest wszystko co najlepsze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...