Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 1 minute ago, baazyll said: To juz nie ma do kupienia tej wersji z dvd? Pierwsze słyszę ze była taka wersja dude Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 1 minute ago, Little99 said: Pierwsze słyszę ze była taka wersja dude No ja mam taką Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Ale ogólnie ze wszystkich okładek płyt Gagi i okładek płyt ogólnie, to Chromatica wymiata Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, Little99 said: Ale ogólnie ze wszystkich okładek płyt Gagi i okładek płyt ogólnie, to Chromatica wymiata A ja nie jestem wielkim fanem. Juz wole okladke czik tu czik Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 4 minutes ago, baazyll said: A ja nie jestem wielkim fanem. Juz wole okladke czik tu czik Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 @baazyll moja mama patrzy mi do laptopa i wskazując na twoje profilowe "uuu jaka dziunia"XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, Messy vers said: @baazyll moja mama patrzy mi do laptopa i wskazując na twoje profilowe "uuu jaka dziunia"XD Omg the taste Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Właśnie słucham enigme tour ball przez przypadek na wieży na yt i muszę stwierdzić że trasa jest tragiczna Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Właśnie słucham enigme tour ball przez przypadek na wieży na yt i muszę stwierdzić że trasa jest tragiczna Noo ja widzialem moze 3 wystepy w calosci odrzuca mnie peruka i wgl brak jakiejs roznorodnosci w stylizacjach Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 9 minutes ago, Messy vers said: @baazyll moja mama patrzy mi do laptopa i wskazując na twoje profilowe "uuu jaka dziunia"XD Omg XDD moja czasem zapomina że jestem gejem i coś palnie takiego głupiego 2 minutes ago, Messy vers said: Właśnie słucham enigme tour ball przez przypadek na wieży na yt i muszę stwierdzić że trasa jest tragiczna Ja słuchałem kiedyś i stwierdziłem że jak Gaga śpiewa to słychac jakby była zmęczona albo coś bo brzmi strasznie Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 1 minute ago, Little99 said: Omg XDD moja czasem zapomina że jestem gejem i coś palnie takiego głupiego ale nie, właśnie to było super, bo to zdjęcie krzyczy "dziunia" 1 minute ago, Little99 said: Ja słuchałem kiedyś i stwierdziłem że jak Gaga śpiewa to słychac jakby była zmęczona albo coś bo brzmi strasznie Mam nadzieje ta trasa will be anulowana Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, Messy vers said: ale nie, właśnie to było super, bo to zdjęcie krzyczy "dziunia" Mam nadzieje ta trasa will be anulowana To miało być więcej enigmy? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 2 minutes ago, Little99 said: To miało być więcej enigmy? Kochany, ona ma kontrakt, który jeszcze przedłużyła. Nie wyrobiła pierwotnej liczby koncertów + odwołane pokazy. Wydaje mi się tak czy inaczej, że po premierze lg6 zrobiliby enigma revamped albo coś takiego. Sama GaGa zostaje w Vegas. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Chcialbym, zeby trasy gagi ukazywaly sie tak, jak trasy madany w takich digipackach Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Omg ariana wydaje w tym miesiacu. Yaas Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.