Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Myślę że u gagity do dzieci jeszcze daleko Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 No ale niedlugo przeciez stuknie jej 40 (boze, jak to dziwnie brzmi ), a poza tym i tak mam przeczucie, ze zaciąży moze krotko po premierze guczjego... omg i niech to wszystko sie ulozy jak u madany. Ona tez urodzila krotko po wystepie w Evicie, a potem nagrala arcydzielną płytę. Gaga pls Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 33 minutes ago, baazyll said: No mi w sumie nie chodzi nawet o single, ale zeby bylo 5 teledyskow. Tylko bardziej w stylu 911 niz Stupid Larva No wiem, tylko mam na mysli ze a. Gagita nie jest juz taka big żeby wydawać 5 singli b. Nie praktykuje sie tego w 2020. I wont od stupidlarvy glupia larwa makes moje serduszko warm nie rozumiem tego hejtu. Inna sprawa ma sie oczywiście z mv Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: No wiem, tylko mam na mysli ze a. Gagita nie jest juz taka big żeby wydawać 5 singli b. Nie praktykuje sie tego w 2020. I wont od stupidlarvy glupia larwa makes moje serduszko warm nie rozumiem tego hejtu. Inna sprawa ma sie oczywiście z mv Serio zadna main pop girl nie wydala np rok temu wiecej niz 4 teledyski z albumu? Shook. Ale ja nie hejtuję larvy jesli chodzi o samą piosenkę (choc w sumie still jedna z moich least favorite z plyty), tylko teledysk. Za to teledysk do Rain On Me kocham calym sercem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 To ja xddd Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 39 minutes ago, baazyll said: Serio zadna main pop girl nie wydala np rok temu wiecej niz 4 teledyski z albumu? Shook. Ale to jest pytanie retoryczne? Bo ja nie interesuje się za bardzo i nie wiem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Ale to jest pytanie retoryczne? Bo ja nie interesuje się za bardzo i nie wiem Hm no w sumie nie retoryczne xd bo ja sobie tez w sumie nie przypominam, zeby np taylor wydala wiecej niz 3 teledyski z ostatniej plyty. A np 1989 mialo singli siedem, w tym ostatni byl z wersji deluks xdd gaga łud newer Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Hm no w sumie nie retoryczne xd bo ja sobie tez w sumie nie przypominam, zeby np taylor wydala wiecej niz 3 teledyski z ostatniej plyty. A np 1989 mialo singli siedem, w tym ostatni byl z wersji deluks xdd gaga łud newer Czyli ze opcja b. I nikt juz nie wydaje pieciu singli jak gaga w 2011-12?😅 Chromatica is over?😴 im shocked Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 17 minutes ago, Messy vers said: Czyli ze opcja b. I nikt juz nie wydaje pieciu singli jak gaga w 2011-12?😅 Chromatica is over?😴 im shocked Nie pisz tak, bo jeszcze gaga to przeczyta i stwierdzi, ze to dobry pomysl Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 8 hours ago, Messy vers said: Czyli ze opcja b. I nikt juz nie wydaje pieciu singli jak gaga w 2011-12?😅 Chromatica is over?😴 im shocked Take it back. Chromatica będzie mieć co najmniej jeszcze jeden singiel, i kilka teledysków. Przecież Nicola mówił że jak był lockdown to pracowali nad kilkoma. Plus plotki o teledyskach do free woman i Babylon. Nw czy widzieliście, ale swoje konto na insta znowu dała jakimś organizacjom czy coś do prowadzenia. Jak ta tego nie cierpię Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 1 hour ago, Little99 said: Take it back. Chromatica będzie mieć co najmniej jeszcze jeden singiel, i kilka teledysków. Przecież Nicola mówił że jak był lockdown to pracowali nad kilkoma. Plus plotki o teledyskach do free woman i Babylon. Nw czy widzieliście, ale swoje konto na insta znowu dała jakimś organizacjom czy coś do prowadzenia. Jak ta tego nie cierpię A co jesli te plotki o free woman i babylon sa wyssane z palca przez insiderów? Co do fabuly teledysku do 911 sie pomylili Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,291 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Oo wkoncu rozmowa o gadzę Obrażę się na nią jeśli nie zobaczymy teledysku do Babylon, to nie jest moja ulubiona piosenka ale ona najbardziej woła o teledysk ze wszystkich na albumie Aa i justice for Stupid love, kocham piosenkę i teledysk tak samo, uwielbiam choreografie i kolory. Nie każdy jej teledysk musi być bogaty Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 14 minutes ago, scheisseJK said: Aa i justice for Stupid love, kocham piosenkę i teledysk tak samo, uwielbiam choreografie i kolory. Nie każdy jej teledysk musi być bogaty Ja też kocham ten teledysk! Choreografia jest jedna z najlepszych i aż sam się jej nauczyłem, czyli jest prosta a jednocześnie nie jest tandetna. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 28 minutes ago, baazyll said: A co jesli te plotki o free woman i babylon sa wyssane z palca przez insiderów? Co do fabuly teledysku do 911 sie pomylili Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ja też kocham ten teledysk! Choreografia jest jedna z najlepszych i aż sam się jej nauczyłem, czyli jest prosta a jednocześnie nie jest tandetna. Choreo do larvy nie bardzo pamietam, ale to pewnie dlatego, ze rzadko wracam do teledysku. A szczaj na mnie z kolei ma jedną z takich jej bardziej memorable choreografii Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.