Karen Smith 10,026 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 1 minute ago, PanPikus said: No przecież wiem, shitu bym Ci nie pokazywał Masz Reloaded jeszcze i na dzisiaj koniec tego dobrego Już? Ale dzięki, kochany jesteś do tej pory wygrało Frankensteined Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Wypuściła to na początku jako leak demo do ROM, co lepsze, wszyscy jej uwierzyli Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 5 minutes ago, Little99 said: Już? Ale dzięki, kochany jesteś do tej pory wygrało Frankensteined Nnnnnnnn z lekcji edukacji o niewydanych utworach wygrywa piosenka z którą Gaga nie ma nic wspólnego Może masz wiele wspólnego z @baazyll Masz na dobranoc ostatni utwór - Trigger. Jeden z moich ulubionych Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Nnnnnnnn z lekcji edukacji o niewydanych utworach wygrywa piosenka z którą Gaga nie ma nic wspólnego Może masz wiele wspólnego z @baazyll Masz na dobranoc ostatni utwór - Trigger. Jeden z moich ulubionych Nic wspólnego nie ma? No cóż, dzięki Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Nic wspólnego nie ma? No cóż, dzięki Najlepsze wyjaśnienie https://www.thefader.com/2017/11/30/lady-gaga-nico-collins-ma-pa-perfect-illusion-frankenstein Nmzc Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 21 minutes ago, PanPikus said: Nnnnnnnn z lekcji edukacji o niewydanych utworach wygrywa piosenka z którą Gaga nie ma nic wspólnego Może masz wiele wspólnego z @baazyll Masz na dobranoc ostatni utwór - Trigger. Jeden z moich ulubionych What the hell. Chcialem byc nieoczywisty plus jak to nie ma nic wspólnego? Przeciez to piosenka o tym jak Gaga zrzuciła Linę swoją największą konkurentkę z dachu (coś w stylu sytuacji gdy bijons zabiła aliję w 2001 zeby nie byla zagrozeniem dla jej kariery) Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Ej niech to będzie taki lużny randomowy thread dla Polish monsters Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ej niech to będzie taki lużny randomowy thread dla Polish monsters Taaak super pomysł! Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Może napiszecie skąd jesteście? W ogóle mieszkacie w Polsce? Ja jestem z Łodzi Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted September 29, 2020 Author Share Posted September 29, 2020 10 minutes ago, Little99 said: Może napiszecie skąd jesteście? W ogóle mieszkacie w Polsce? Ja jestem z Łodzi Ja Śląsk ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 22 minutes ago, baazyll said: What the hell. Chcialem byc nieoczywisty plus jak to nie ma nic wspólnego? Przeciez to piosenka o tym jak Gaga zrzuciła Linę swoją największą konkurentkę z dachu (coś w stylu sytuacji gdy bijons zabiła aliję w 2001 zeby nie byla zagrozeniem dla jej kariery) Frankensteined? Jesteś pewny???? 4 minutes ago, Rifek said: Ja Śląsk A ja nawet wiem jakie miasto :D Na B Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 17 minutes ago, Little99 said: Może napiszecie skąd jesteście? W ogóle mieszkacie w Polsce? Ja jestem z Łodzi Kraśnik. Znaczy Kraków Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Frankensteined? Jesteś pewny???? A ja nawet wiem jakie miasto Na B Ale mi chodzilo o piosenkę o Linie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted September 29, 2020 Author Share Posted September 29, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Frankensteined? Jesteś pewny???? A ja nawet wiem jakie miasto Na B Nie na B, ale łapie u mnie radio Bielsko 😅 ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 27 minutes ago, baazyll said: Kraśnik. Znaczy Kraków Ja tez♥️ Wychodzimy na pole Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.