PanPikus 9,879 Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 2 minutes ago, Kefir said: Szkoda słów. Polskie radio strasznie się popsuło w ostatnich latach. Pamiętam czasy jak RMFki podłapały Dance in the Dark w wakacje 2010, czego się kompletnie nie spodziewałem, bo jako tako DITD było wydane w formie singla tylko w Australii o ile się nie mylę. Za tamtych czasów to byłem jeszcze gówniarzem i nie wiele wiedziałem na temat muzycznego świata, i przez wiele lat byłem przekonany, że DITD było singlem, który tylko nie miał dziwnym sposobem teledysku Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 4 minutes ago, Kefir said: wgl to wtf. CTTR jeszcze w notowaniu, a oni już BA dali do propozycji Specjalne względy? Podwójne standardy? Stronniczość? Faworyzowanie? Korupcja? Bojkot innych? ~ niepotrzebne skreślić Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 RMF Maxxx właśnie gra! ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Wczoraj The Cure zaliczyło debiut na 4FUN.TV Interesujące To znaczy, no wiadomo, i tak nikt pewnie nie ogląda tego kanału I to nie tak, że to jakieś wydarzenie, PI, MR i JW też czasami tam puszczali, z tego co widziałem Ale mimo wszystko interesujące Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Głosujcie na Popliście na RMF FM i HOP BĘC na RMF MAXXX. Uwaga ogłoszenie : Po 3 tygodniach walki Eska w końcu dodała TC do propozycji! Święto normalnie.http://www.eska.pl/goraca20http://www.rmf.fm/au/?a=poplista http://www.rmfmaxxx.pl/hopbec/propozycje @BloodyJudas@Kefir@CakeLikeLG@DonnieDarko@Emigrante@PerfectIllusion@DziJuLaj@Skrill@polishmonster@ZiggyZiggs@SinnersVenus@maxxwybranski i kto tam jeszcze może Głosujcie codziennie, każdy głos jest bardzo ważny Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
CakeLikeLG 6,275 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 24 minutes ago, PanPikus said: Głosujcie na Popliście na RMF FM i HOP BĘC na RMF MAXXX. Uwaga ogłoszenie : Po 3 tygodniach walki Eska w końcu dodała TC do propozycji! Święto normalnie.http://www.eska.pl/goraca20http://www.rmf.fm/au/?a=poplista http://www.rmfmaxxx.pl/hopbec/propozycje @BloodyJudas@Kefir@CakeLikeLG@DonnieDarko@Emigrante@PerfectIllusion@DziJuLaj@Skrill@polishmonster@ZiggyZiggs@SinnersVenus@maxxwybranski i kto tam jeszcze może Głosujcie codziennie, każdy głos jest bardzo ważny fejsowe polubienia na rmf'ie wyglądają świetnie, jedno z najwyższych w całej liście. Mam nadzieję że to nie jakaś akcja fanowska, wiesz coś o tym? jeśli to nie fani to znaczy że the GeePee łyka przynętę live each day like Gaga might drop an album Link to post Share on other sites More sharing options...
CakeLikeLG 6,275 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 mój komciu na rmfie "czuję nadchodzące lato gdy tylko usłyszę pierwsze trzy sekundy tej piosenki. Nie przepadam za artystką ale utwór świetny!!!" live each day like Gaga might drop an album Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 1 hour ago, CakeLikeLG said: fejsowe polubienia na rmf'ie wyglądają świetnie, jedno z najwyższych w całej liście. Mam nadzieję że to nie jakaś akcja fanowska, wiesz coś o tym? jeśli to nie fani to znaczy że the GeePee łyka przynętę nie wiem nic ale jednak podejrzewam, że to fani, bo nawet najpopularniejsze utwory z listy nie mają połowy tych lajków a oni grają TC 2-3 w tygodniu maks, bo FM I MAXXX nie grają jej w ten sam dzień... więc w sumie nikt nawet tego utworu nie zna, zwłaszcza, że za każdym razem grali ją wieczorami, nigdy rano czy w ciągu dnia Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Nie wiem co się stało, ale The Cure zniknęło po dzisiejszym notowaniu z propozycji na RMF FM A Bon Voyage zniknęło z propozycji na RMF MAXXX Więc nie wiem, czy się cieszyć, czy być wkurzonym... Jednak chyba jestem wkurzony Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted May 15, 2017 Author Share Posted May 15, 2017 On 12.05.2017 at 9:56 PM, PanPikus said: Nie wiem co się stało, ale The Cure zniknęło po dzisiejszym notowaniu z propozycji na RMF FM A Bon Voyage zniknęło z propozycji na RMF MAXXX Więc nie wiem, czy się cieszyć, czy być wkurzonym... Jednak chyba jestem wkurzony O nie. To znaczy, że przestaną to grać w RMF Już kilka razy obserwowałem taką sytuację z innymi piosenkami i to było jednoznaczne z wycofaniem ich z radia. Szkoda słów ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 8 hours ago, Kefir said: O nie. To znaczy, że przestaną to grać w RMF Już kilka razy obserwowałem taką sytuację z innymi piosenkami i to było jednoznaczne z wycofaniem ich z radia. Szkoda słów Ale hej! Przynajmniej wczoraj Eska zagrała po raz pierwszy i 4FUN.TV też wczoraj puściło Lyric Video może jeszcze będzie co z tego Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted May 15, 2017 Author Share Posted May 15, 2017 4 hours ago, PanPikus said: Ale hej! Przynajmniej wczoraj Eska zagrała po raz pierwszy i 4FUN.TV też wczoraj puściło Lyric Video może jeszcze będzie co z tego O jaaa. 4FUN.TV puszcza lyric video? Ale jaja ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 Just now, Kefir said: O jaaa. 4FUN.TV puszcza lyric video? Ale jaja Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 The Cure dzisiaj debiut w Gorącej 20 na Esce na #16 @Kefir@CakeLikeLG@DziJuLaj@BloodyJudas@ZiggyZiggs@DonnieDarko zróbcie po kilka kont, nie schodzi z tym długo a możemy ją wywindować wyżej jak każdy z nas zagłosuje po kilka razy dziennie Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
ZiggyZiggs 30,060 Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 1 hour ago, PanPikus said: The Cure dzisiaj debiut w Gorącej 20 na Esce na #16 @Kefir@CakeLikeLG@DziJuLaj@BloodyJudas@ZiggyZiggs@DonnieDarko zróbcie po kilka kont, nie schodzi z tym długo a możemy ją wywindować wyżej jak każdy z nas zagłosuje po kilka razy dziennie Lemme Google translate this. 2 months into my polish lessons and I'm still ****. I have an exam this Friday too EDIT: OMG Yassss !!! Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.