PanPikus 9,879 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 52 minutes ago, Little99 said: Ej, można kogoś wystalkować po samym imieniu i miejscu zamieszkania xD tak słyszałem Niestety nie ukończyłem Hogwartu z wyróżnieniem żeby znać tak zaawansowaną magię Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 20 minutes ago, PanPikus said: Niestety nie ukończyłem Hogwartu z wyróżnieniem żeby znać tak zaawansowaną magię Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,234 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Jeszcze nikt tu nie dostał ostrzeżenia za niepisanie po angielsku? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 3 minutes ago, scheisseJK said: Jeszcze nikt tu nie dostał ostrzeżenia za niepisanie po angielsku? To by był lngwicyzm A biorąc pod uwagę obecnie panującą poprawność polityczną nic nie mogą zrobić. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 26 minutes ago, scheisseJK said: Jeszcze nikt tu nie dostał ostrzeżenia za niepisanie po angielsku? 24 minutes ago, Kapi09 said: To by był lngwicyzm A biorąc pod uwagę obecnie panującą poprawność polityczną nic nie mogą zrobić. Ja dostałem ale za inny wątek którego byłem autorem. Teraz mam to już gdzieś. Nie wiem czy to coś da, ale @Rifek zmień proszę jeśli możesz nazwę wątku na coś typu polish thread albo cokolwiek. Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,234 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Co do Cleo w tvp z Fashion Albo kupili dla Cleo prawa do tej piosenki i będzie na jej albumie Albo co równie prawdopodobne nie wiedzą w tvp ze piosenka jest nie wydana i ekipa Cleo jest tak samo nieprofesjonalna Pytanie czy wspomną coś o gadzę.. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 6 minutes ago, scheisseJK said: Co do Cleo w tvp z Fashion Albo kupili dla Cleo prawa do tej piosenki i będzie na jej albumie Albo co równie prawdopodobne nie wiedzą w tvp ze piosenka jest nie wydana i ekipa Cleo jest tak samo nieprofesjonalna Pytanie czy wspomną coś o gadzę.. Byłoby ekstra gdyby kupiła prawa. Co prawda to tylko Cleo ale jak by to miało lecieć w radiu to jestem za Ale znając życie to tylko ten program wykupił prawo do wykonania jednorazowego Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,234 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Kapi09 said: Byłoby ekstra gdyby kupiła prawa. Co prawda to tylko Cleo ale jak by to miało lecieć w radiu to jestem za Tylko potem i tak powie że to dla niej pisana piosenka znając jej level Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 minutes ago, scheisseJK said: Tylko potem i tak powie że to dla niej pisana piosenka znając jej level Ważne że my wiemy kto to napisał. A przyznam, że to jeden z moich ulubionych niewydanych utworów z początku kariery Gagi Edit: Btw, ale dziwnie jest pisać o Gadze po PL (wgl odmiana "Gadze" itd xD) Link to post Share on other sites More sharing options...
CherryPie 1,134 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 19 hours ago, PanPikus said: Zgłupiałem dzisiaj xDD @Rifek @Kapi09 @CherryPie Czy ja mam coś nie tak ze słuchem, czy Cleo w programie Ameryka Da Się Lubić zaśpiewała Fashion Gagi?? How random XD ale Fashion to bop i zasługuje na promo Link to post Share on other sites More sharing options...
CherryPie 1,134 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Wgl wow, śmiesznie pisać po polsku na Gagadaily Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Omg przesłuchałem jeszcze raz i rzeczywiście ona to śpiewa lol Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,234 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Wszyscy czekamy na bany Rain on me tsunami Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted September 30, 2020 Author Share Posted September 30, 2020 3 hours ago, Messy vers said: Moze wystalkowal cie na Grindr Raczej nie bo założyłem dopiero w zeszłym tygodniu xd ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted September 30, 2020 Author Share Posted September 30, 2020 Zmieniłem nazwę. Pewnie teraz posypią się bany i ktoś zostanie w*jebany ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.