Guest Messy vers Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, Little99 said: Mariusz byl taki pewny a chyba zaraz mu powiedzą że nie xD ale będę happy on dostanie pewnie najwiecej Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, Messy vers said: co. ostatnio mowilas ze to ten co na wf akceptuje twoja homoseksualnosc Noo podtrzymuje to. Tylko po obronieniu mnie pewnie powiedzialby: no ale wiezz. Jestes chlopakiem. Musisz się męsko zachowywac. Wiesz, nastepnym razem im przywal, to się odczepią. No wiesz. Siła. Nie mozna byc cipką Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Omg patrzcie kto się zjawił daddy No pokazali zdj gagity że niby jakiś projektant jej zrobił taka biżuterię na twarz Hi Szukałem na twitterze ale oczywiście jest useless. Same komentarze, a fotki brak -.- Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, Messy vers said: on dostanie pewnie najwiecej No powiedział że myśli że poszło mu dobrze a pirog powiedział że poszło mu inaczej niż myśli Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Hi Szukałem na twitterze ale oczywiście jest useless. Same komentarze, a fotki brak -.- Omg daddy come here. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, PanPikus said: Hi Szukałem na twitterze ale oczywiście jest useless. Same komentarze, a fotki brak -.- Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, Little99 said: No powiedział że myśli że poszło mu dobrze a pirog powiedział że poszło mu inaczej niż myśli on powiedział ze wydaje mi sie ze chyba nie poszło mu źle bo nie miał żadnej wtopy piróg na to ze jest zupelnie inaczej niz mysli to ma zupełnie inny wydzwiek niz ty mowisz Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 MARIUSZ YOU CAN DREAM IT YOU CAN WIN IT PRZECHODZISZ DALEJ JESTES W FINALE!!11 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, Messy vers said: on powiedział ze wydaje mi sie ze chyba nie poszło mu źle bo nie miał żadnej wtopy piróg na to ze jest zupelnie inaczej niz mysli to ma zupełnie inny wydzwiek niz ty mowisz mówiłem? Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Omg daddy come here. Don't act like you see it for the first time Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, PanPikus said: Don't act like you see it for the first time Jakis czwarty. Bat styl. Come here Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Kupowaliście kiedyś coś na Aliexpress? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, PanPikus said: Kupowaliście kiedyś coś na Aliexpress? Nie. Only ebay i redbubble A co ? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, baazyll said: Jakis czwarty. Bat styl. Come here Tylko 4? xDDDDDDD Daleko mam. A zimno na dworze. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, baazyll said: Nie. Only ebay i redbubble A co ? A tak szukam opinii "zaufanych" ludzi Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.