Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

PanPikus

A to był jeden z najlepszych momentów 2017 :giveup:

Aj łyl fyst ju łyf maj lołd :kara:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

No zabila to oczywiste i zawarła pakt z illuminati myślisz że skąd ma taką kariere, wyłącz tv włącz myślenie helolł

No ale to z illuminati to akurat fakt. Przerąbała sobie trochę tym, ze sie sprzeciwila illuminatom i nie wydala teledysku do do what u want i ją wywalili z organizacji. W okresie Aśki nie bylo zadnych demonicznych teledyskow ani symboli illuminati w nich, ale karą dla gagi bylo umieszczenie w niej demona fibromialgii. Po sukcesie Śmierci galaktyki illuminati jednak sie z nią skontakowali i stwierdzili, ze hej znowu jestes dzieki bradlejkowi slawna, wiec moze odnowimy umowe? Gaga sie zgodzila, zdjeli z niej klątwę fibro, znowu moze tanczyc na koncertach, ale musi ponownie reklamować ich organizację, patrz: teledysk do 911 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
Just now, PanPikus said:

A to był jeden z najlepszych momentów 2017 :giveup:

Aj łyl fyst ju łyf maj lołd :kara:

No tez lubilem, ale moi znajomi nie, bo wg nich jebalo od tego czejnsmołkers na kilometr :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

No ale to z illuminati to akurat fakt. Przerąbała sobie trochę tym, ze sie sprzeciwila illuminatom i nie wydala teledysku do do what u want i ją wywalili z organizacji. W okresie Aśki nie bylo zadnych demonicznych teledyskow ani symboli illuminati w nich, ale karą dla gagi bylo umieszczenie w niej demona fibromialgii. Po sukcesie Śmierci galaktyki illuminati jednak sie z nią skontakowali i stwierdzili, ze hej znowu jestes dzieki bradlejkowi slawna, wiec moze odnowimy umowe? Gaga sie zgodzila, zdjeli z niej klątwę fibro, znowu moze tanczyc na koncertach, ale musi ponownie reklamować ich organizację, patrz: teledysk do 911 

Girl I-

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, PanPikus said:

Witness World Wide to był MESS xD
Is math related to science? :bear:

Ajkonik :bon:

Jezuu zapomnialem o matmie xdd

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Girl I-

But its true. 

PanPikus
2 minutes ago, Little99 said:

Gdzie mogę to obejrzeć 

Ona chyba streamowała to przez 3 dni xD Więc dużo tego, ale wpisz sobie na youtube, są po 4-5 godzin :billie:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

GDZIE MOGĘ TO OBEJRZEĆ 

Na yt chyba wszystko jest. Ale nie dasz rady obejrzec wszystkiego. Zbyt duzy poziom krindżu 

PanPikus
3 minutes ago, Little99 said:

Wg @PanPikus napsoales mi na pop a 911 and pop another one coś w stylu how dare you ale chyba nie wiesz ze to byłem ja xd

Wiedziałem, dlatego napisałem :poot:

PanPikus
3 minutes ago, baazyll said:

No tez lubilem, ale moi znajomi nie, bo wg nich jebalo od tego czejnsmołkers na kilometr :messga:

Nie znajo się suki :dom:

PanPikus
3 minutes ago, Little99 said:

GDZIE MOGĘ TO OBEJRZEĆ 

Na przykład :D

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Na yt chyba wszystko jest. Ale nie dasz rady obejrzec wszystkiego. Zbyt duzy poziom krindżu 

Watch me. 

1 minute ago, PanPikus said:

Wiedziałem, dlatego napisałem :poot:

You bitch :fatcat: przechytrzyles mnie 

Widziałem xD jest krótki fragment. Ale w tych długich odc to co ona tam robiła?? To w jej domu? 

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, PanPikus said:

Nie znajo się sunie :dom:

Fixedt

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...