PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 A to był jeden z najlepszych momentów 2017 Aj łyl fyst ju łyf maj lołd Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, Little99 said: No zabila to oczywiste i zawarła pakt z illuminati myślisz że skąd ma taką kariere, wyłącz tv włącz myślenie helolł No ale to z illuminati to akurat fakt. Przerąbała sobie trochę tym, ze sie sprzeciwila illuminatom i nie wydala teledysku do do what u want i ją wywalili z organizacji. W okresie Aśki nie bylo zadnych demonicznych teledyskow ani symboli illuminati w nich, ale karą dla gagi bylo umieszczenie w niej demona fibromialgii. Po sukcesie Śmierci galaktyki illuminati jednak sie z nią skontakowali i stwierdzili, ze hej znowu jestes dzieki bradlejkowi slawna, wiec moze odnowimy umowe? Gaga sie zgodzila, zdjeli z niej klątwę fibro, znowu moze tanczyc na koncertach, ale musi ponownie reklamować ich organizację, patrz: teledysk do 911 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Wg @PanPikus napsoales mi na pop a 911 and pop another one coś w stylu how dare you ale chyba nie wiesz ze to byłem ja xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, PanPikus said: A to był jeden z najlepszych momentów 2017 Aj łyl fyst ju łyf maj lołd No tez lubilem, ale moi znajomi nie, bo wg nich jebalo od tego czejnsmołkers na kilometr Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, baazyll said: No ale to z illuminati to akurat fakt. Przerąbała sobie trochę tym, ze sie sprzeciwila illuminatom i nie wydala teledysku do do what u want i ją wywalili z organizacji. W okresie Aśki nie bylo zadnych demonicznych teledyskow ani symboli illuminati w nich, ale karą dla gagi bylo umieszczenie w niej demona fibromialgii. Po sukcesie Śmierci galaktyki illuminati jednak sie z nią skontakowali i stwierdzili, ze hej znowu jestes dzieki bradlejkowi slawna, wiec moze odnowimy umowe? Gaga sie zgodzila, zdjeli z niej klątwę fibro, znowu moze tanczyc na koncertach, ale musi ponownie reklamować ich organizację, patrz: teledysk do 911 Girl I- Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 4 minutes ago, PanPikus said: Witness World Wide to był MESS xD Is math related to science? Ajkonik Jezuu zapomnialem o matmie xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, Little99 said: Girl I- But its true. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, baazyll said: Jezuu zapomnialem o matmie xdd GDZIE MOGĘ TO OBEJRZEĆ Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Gdzie mogę to obejrzeć Ona chyba streamowała to przez 3 dni xD Więc dużo tego, ale wpisz sobie na youtube, są po 4-5 godzin Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, Little99 said: GDZIE MOGĘ TO OBEJRZEĆ Na yt chyba wszystko jest. Ale nie dasz rady obejrzec wszystkiego. Zbyt duzy poziom krindżu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Wg @PanPikus napsoales mi na pop a 911 and pop another one coś w stylu how dare you ale chyba nie wiesz ze to byłem ja xd Wiedziałem, dlatego napisałem Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 3 minutes ago, baazyll said: No tez lubilem, ale moi znajomi nie, bo wg nich jebalo od tego czejnsmołkers na kilometr Nie znajo się suki Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 3 minutes ago, Little99 said: GDZIE MOGĘ TO OBEJRZEĆ Na przykład Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Na yt chyba wszystko jest. Ale nie dasz rady obejrzec wszystkiego. Zbyt duzy poziom krindżu Watch me. 1 minute ago, PanPikus said: Wiedziałem, dlatego napisałem You bitch przechytrzyles mnie Widziałem xD jest krótki fragment. Ale w tych długich odc to co ona tam robiła?? To w jej domu? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Nie znajo się sunie Fixedt Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.