Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Never forget https://www.facebook.com/zatenpapieros/videos/296973120748301/ Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Ta xd for ril Link to post Share on other sites More sharing options...
Zedd 6,029 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 #VoteKisio2025 The ARTPOP Zedd Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 6 minutes ago, Zedd said: #VoteKisio2025 Btw na tym ostatnim jej live na ig pierwszy raz tak mi się nudziło że postawniilem obejrzeć i ona na początku nazwała wszystkich kurwami Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Btw na tym ostatnim jej live na ig pierwszy raz tak mi się nudziło że postawniilem obejrzeć i ona na początku nazwała wszystkich kurwami A mnie to akurat ominelo xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Ej słucham cypisa i zastanawiam się czy ze mną wszystko ok Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 4 minutes ago, Messy vers said: Jezuu moje dzieciństwo i boten anna i jeszcze byl taki pozniejszy teledysk z jakimis tandetnymi wyscigami samochodowymi xd i tam zawsze u niego w teledyskach grala ta ladna laska, co wystepuje w ****olach Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 5 minutes ago, Messy vers said: Ej słucham cypisa i zastanawiam się czy ze mną wszystko ok Tez lubie jbać pis Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czasem naprawdę nienawidzę swojej pracy. Np teraz. Wyobrazcie sobie taką sytuację, ze szef wam mówi, ze weekend wolny i wgl, a nagle przed północą pisze maila, ze mam natychmiast iść wykonywać jakis sprośny taniec dla perwerów incelów, bo sobie mnie zamówili akurat na kamerki o północy. JPRDL. A miałam oglądać film Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 CO tu się odjaniepawla Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 9 hours ago, Messy vers said: CO tu się odjaniepawla Nwm, o co ci chodzi Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 A to ja dziś rano w domu u Trzasia troszkę mu się przytyło na kwarantannie bat styl kjut Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 14 minutes ago, baazyll said: A to ja dziś rano w domu u Trzasia troszkę mu się przytyło na kwarantannie bat styl kjut gdyby biedna Miley widziała co tu się dzieje z jej twarzą Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, Little99 said: gdyby biedna Miley widziała co tu się dzieje z jej twarzą Kto? Ja tu widzę tylko Edytę i rafcia Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.