Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Wgl Trzasko to jest taki dadi, ze jak tylko o nim pomysle, to mną trzesie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Just now, baazyll said: Wgl Trzasko to jest taki dadi, ze jak tylko o nim pomysle, to mną trzesie Same Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 minute ago, Little99 said: Guuurl przed wyborami miałem taki bardzo zboczony sen z Trzaskowskim bo naoglądałem się tych filmików z nim co wszystkie napalone twinki robiły xD pewnie kojarzysz, pełno było tego na fb. Więc I feel you Jezuu nie kojarze tych filmików xd ale ostatnio mam taką na niego fazę, ze zaczynam dzien od gapienia sie na jego zdjecia. Ale ubolewam, ze nie ma zadnych jego shirtless pics w necie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Jezuu nie kojarze tych filmików xd ale ostatnio mam taką na niego fazę, ze zaczynam dzien od gapienia sie na jego zdjecia. Ale ubolewam, ze nie ma zadnych jego shirtless pics w necie No to nieźle może kiedys wyciekną jakieś nudes xD boze ale my jesteśmy Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Jezuu a za chwilę Chłopaki nie płaczą po raz 3535675 w tym roku Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Just now, Little99 said: No to nieźle może kiedys wyciekną jakieś nudes xD boze ale my jesteśmy Ja po prostu potrzebuję, zeby Trzasko pozbawil mnie dziewictwa. (dobrze, ze admini nie znają polskiego, bo pewnie dostalbym bana ) Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Just now, baazyll said: Ja po prostu potrzebuję, zeby Trzasko pozbawil mnie dziewictwa. (dobrze, ze admini nie znają polskiego, bo pewnie dostalbym bana ) Oby nie zechcieli tłumaczyć sobie tego w jakims translatorze xD Jestem pewny że kiedyś poznasz swojego Trzaskowskiego xD W ogóle królowe życia! Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Ale ja chcę tego jednego, jedynego Teraz są? Ja juz chyba nie ogladam, bo gejów wyrzucili Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ale ja chcę tego jednego, jedynego Teraz są? Ja juz chyba nie ogladam, bo gejów wyrzucili Girl, that's not gonna happen A ja się cieszę, już nie mogłem słuchać tego jęczenia Rafała weź Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Nie niszcz moich marzeń Hm w sumie to ja lubilem jak robil dramy xd plus odkąd ściął włosy, to jest calkiem hot. Ale najlepsza jest Dagmara i tak. Scena z wybijaniem szyby w aucie, w którym zamknięty był pies to bylo takie zloto Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Just now, baazyll said: Nie niszcz moich marzeń Hm w sumie to ja lubilem jak robil dramy xd plus odkąd ściął włosy, to jest calkiem hot. Ale najlepsza jest Dagmara i tak. Scena z wybijaniem szyby w aucie, w którym zamknięty był pies to bylo takie zloto Noo Dagmarę widziałem na żywo rok temu jak byłem w górach latem jak szła z Jackiem, ale bałem się podejść. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Shook. Ale byla tam prywatnie, czy kręcili Królowe? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 minute ago, baazyll said: Shook. Ale byla tam prywatnie, czy kręcili Królowe? Prywatnie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Kurde, prywatnie to muszę sie spotkac z Trzasko Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 minute ago, baazyll said: Kurde, prywatnie to muszę sie spotkac z Trzasko O nie będziesz jak Jolka Rosiek od Andrzeja Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.