Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, baazyll said: Nwm ja mam poczucie ze w koncu zbanują ten thread jeśli ciagle bedzie w top trending bo niepolacy będą confused i bedzie im smutno ze nie mogą dołączyć Oby nie. A nawet jeśli to założymy nowy ich czasem zrozumiec co piszą to przechodzi ludzkie pojęcie xd czytaliście globalvision? Obłęd. Co komu szkodzi jeden wątek nie po ang Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Tzn ja raczej wszystko rozumiem po ang ale jak chce napisac cos dluzszego po angielsku w jakims topicu to jednak troche to zajmuje i zazwyczaj sie poddaje bo zanim klikne opublikuj to w ciagu 10 minut zrobi się juz 10 stron w temacie i gubie watek Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Tzn ja raczej wszystko rozumiem po ang ale jak chce napisac cos dluzszego po angielsku w jakims topicu to jednak troche to zajmuje i zazwyczaj sie poddaje bo zanim klikne opublikuj to w ciagu 10 minut zrobi się juz 10 stron w temacie i gubie watek noooo ja jak próbuje napisać taki długi post na jakiś temat to sam jestem confused ze składni Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 OMG. Z twarzy wciąż wolę Tyszkę, ale tutaj hot Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, baazyll said: OMG. Z twarzy wciąż wolę Tyszkę, ale tutaj hot niech pokaże pisiora Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Messy vers said: niech pokaże pisiora Wolę zeby pokazal sextasme z Tyszką Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, baazyll said: Wolę zeby pokazal sextasme z Tyszką albo z Pirógiem. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Ej są nowe emotikony z profilowymi adminów Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 14 minutes ago, Messy vers said: a oni nie mieli forum na facebooku? Może i tak ale się tam nie udzielalem. Wiem że do ery BTW dobrze prosperowal czat na gagaface.pl Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Messy vers said: Ej są nowe emotikony z profilowymi adminów What. Where? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 15 minutes ago, baazyll said: Nwm ja mam poczucie ze w koncu zbanują ten thread jeśli ciagle bedzie w top trending bo niepolacy będą confused i bedzie im smutno ze nie mogą dołączyć My: gadamy Admini: Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Ale te emotki juz nie sa od dluzszego czasu? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Ej są nowe emotikony z profilowymi adminów Pod zakładką "mod": Oczywiście pierwsza fota najlepsza, pieski górą Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, baazyll said: Ale te emotki juz nie sa od dluzszego czasu? a nie wiem, flop ze mnie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Czemu mn to smieszy. Splone w piekle Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.