Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

ale co to jest? XD

Eeeeeee

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
1 minute ago, Messy vers said:

Kupiłem playstation, teraz zagłebię się w swoje życie introwertyka <3 gra na start, the last of us 2

Omg pamiętam jak ja sb kupiłem. To było życie, grałem dniami i nocami aż prawie zawaliłem szkołę :messga: warto było 

Shawniqua Mendes

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Nigdy nie mialem plejstejszyn :messga: gralem tylko w simsy :bradley: choc ciezko nazwać grą podpalenie członków rodziny ćwir, zamykanie przed nimi toalety albo zabranie im dziecka xd

Guest Messy vers
1 minute ago, Little99 said:

Czy wszyscy jesteśmy tu introwertykami? XD

jezus ostatnio to mi zajebiście z tym, sam siebie nie poznajeXD

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Nigdy nie mialem plejstejszyn :messga: gralem tylko w simsy :bradley: choc ciezko nazwać grą podpalenie członków rodziny ćwir, zamykanie przed nimi toalety albo zabranie im dziecka xd

Ostatnio pierwszy raz psiapsi pokazala mi simsy 2. Non stop tylko ich posyłałem do łóżka na seks :bear:

Guest Messy vers
3 minutes ago, Little99 said:

Omg pamiętam jak ja sb kupiłem. To było życie, grałem dniami i nocami aż prawie zawaliłem szkołę :messga: warto było 

to ja w tym roku nadrabian, w maju ps3, w sierpniu xone, teraz ps4. Może w grudniu xbox series s/x

Shawniqua Mendes

Czy wszyscy jesteśmy tu introwertykami? XD

Ja jestem typem introwertyczno-ekstrawertycznym. Tzn przez 2 dni mogę chcieć tylko czytac pod kocykiem ksiazki i totalnie sie izolowac, a przez kolejne 2 chciec twerkować do szajse w klubie. Choc z kazdym rokiem coraz bardziej skreca mnie w strone tylko introwertyzmu

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

jezus ostatnio to mi zajebiście z tym, sam siebie nie poznajeXD

Same! Polecam vogule poland :heart: oni też są 

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

to ja w tym roku nadrabian, w maju ps3, w sierpniu xone, teraz ps4. Może w grudniu xbox series s/x

bruno mars finesse remix GIF

Shawniqua Mendes

Same! Polecam vogule poland :heart: oni też są 

Ja wolę ogladac jak trisza pejtas je donaty albo jezdzi z kosmitą po kalifornii xd

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...