Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

Nieeeeeeee, to jest dosyć znana piosenka. To był albo odrzut, albo bonus jak Edyta mówi. Ale sama piosneka często się przewijała w erze the fame, tak mi się wydaje. I ma piękny tekst

Jest w wersji brytyjskiej i japonskiej

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Guest Messy vers
3 minutes ago, Little99 said:

What? Nie. Ja mówię o wydanych piosenkach, nie jakiś odrzutach czy fanmade bo to mnie zwyczajnie nie interesuje. Skoro Gaga odrzuciła jakaś piosenkę to musiał być powod.

była np. w oficjalnym promo spocie

Karen Smith

Ej spędzacie jakoś Halloween? Wiem że pandemia więc w tym roku pewnie nie, ale ogólnie w Halloween chodzicie na jakieś przebierane imprezy czy w domu z kimś czy w ogóle nie świętujecie? Bo ja kocham Halloween, moje ulubione święto szkoda tylko że w pl się tak nie obchodzi. 

Guest Messy vers
1 minute ago, baazyll said:

Whaat. Mowiles, ze znasz wszystkie piosenki gagity ju lajer

z jej studyjnych albumów. Asib to lg0:selena:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ej spędzacie jakoś Halloween? Wiem że pandemia więc w tym roku pewnie nie, ale ogólnie w Halloween chodzicie na jakieś przebierane imprezy czy w domu z kimś czy w ogóle nie świętujecie? Bo ja kocham Halloween, moje ulubione święto szkoda tylko że w pl się tak nie obchodzi. 

Ja w gimnazjum w 3 klasie chodzilismy z byłą bff w czarnych pelerynach i z dyniami po naszym zadupiu :heart:

A w tym roku chyba zrobie sobie maraton horrorow klasycznych, ktorych jezzcze nie widzialem 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

z jej studyjnych albumów. Asib to lg0:selena:

A ja wole ten soundtrack od chromaticii xd

Shawniqua Mendes

I wgl piosenki bradlejka tez sa super. Kocham too far gone :heart: tylko czm jest takie krotkie? :messga:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ja w gimnazjum w 3 klasie chodzilismy z byłą bff w czarnych pelerynach i z dyniami po naszym zadupiu :heart:

A w tym roku chyba zrobie sobie maraton horrorow klasycznych, ktorych jezzcze nie widzialem 

Ja w tym roku spotykam się z bff, robimy sb makijaże praedoppdobmie coś z gagą i ogladamy horrory. 

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Ja w tym roku spotykam się z bff, robimy sb makijaże praedoppdobmie coś z gagą i ogladamy horrory. 

Tez chce miec bff, ktora mialaby gej wajbz. A oni wszyscy sa tacy powazni ostatnio. Nie mam sie z kim malowac :bradley:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Tez chce miec bff, ktora mialaby gej wajbz. A oni wszyscy sa tacy powazni ostatnio. Nie mam sie z kim malowac :bradley:

Ojej serio nie masz? :heart: każdemu gejowi chyba raźniej kiedy ma taką sis jak ja mam. Zapraszamy do trójkąta :billie: poziom gejozy wyjebie poza skalę 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ojej serio nie masz? :heart: każdemu gejowi chyba raźniej kiedy ma taką sis jak ja mam. Zapraszamy do trójkąta :billie: poziom gejozy wyjebie poza skalę 

Noo mam, ale ja jestem turbo gejowy, a oni pomimo podobnego poczucia humoru, nie sa tak krejzi jak ja :bradley:

Shawniqua Mendes

Najbardziej zaluje, ze w high school nie poznalem kogos takiego, jak ja :bradley:

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Najbardziej zaluje, ze w high school nie poznalem kogos takiego, jak ja :bradley:

Jestes wyjątkowy :ally:

Shawniqua Mendes

Wpadlbym kiedys do was obejrzec horrory. Albo tylko z tb xd

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Jestes wyjątkowy :ally:

No na swiecie sporo jest takich osób. Tylko są rozproszeni w roznych miejscach na swiecie. I nie moga znalezc konekszyn :messga:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...