Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

PanPikus
2 minutes ago, Little99 said:

Są jakieś programy w polskiej tv które lubicie oglądać? Ja np regularnie oglądam top model, twoja stara brzmi znajomo, rolnik szuka żony :billie: nie śmiejcie się, to jest genialne. 

Królowe Życia

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Guest Messy vers
Just now, Little99 said:

Są jakieś programy w polskiej tv które lubicie oglądać? Ja np regularnie oglądam top model, twoja stara brzmi znajomo, rolnik szuka żony :billie: nie śmiejcie się, to jest genialne. 

tvp model (ta laska z z sesji z takimi serpentynami wygląda jak Margot Robbie!) kuchenne rewolucje i projekt lady

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

tvp model (ta laska z z sesji z takimi serpentynami wygląda jak Margot Robbie!) kuchenne rewolucje i projekt lady

Wlasnie sie zaczyna tap madl

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
1 minute ago, Messy vers said:

Chryste, jak mogłem zapomnieć o kuchennych rewolucjach! :air:

Karen Smith

Ja w too model kibicowałem tej rudej Wiktorii chyba i co? I oczywiście odpadła jako pierwsza. Teraz myślę że wygra Dominik. 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ja w too model kibicowałem tej rudej Wiktorii chyba i co? I oczywiście odpadła jako pierwsza. Teraz myślę że wygra Dominik. 

Ja mysle ze wygra ten z nocy żywych trupów bo jest unique. Choć nwm czy jego historia nie jest za malo tragiczna na zwyciestwo. Ale w finale pewnie bedzie

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Messy vers said:

ja jej kibicuje

margot robbie

Omg. Ona ma 30 lat. Wyglada na 29 

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Ja mysle ze wygra ten z nocy żywych trupów bo jest unique. Choć nwm czy jego historia nie jest za malo tragiczna na zwyciestwo. Ale w finale pewnie bedzie

To prawda, historia nie jest zbyt tragiczna. Nie wygra. 

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Little99 said:

To prawda, historia nie jest zbyt tragiczna. Nie wygra. 

Dominik jest suuper kjut. A Ernest jest overrated. Nie czaje czemu sie tak zachwycają jego twarzą

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Dominik jest suuper kjut. A Ernest jest overrated. Nie czaje czemu sie tak zachwycają jego twarzą

This! Ernest wygląda na narcyza a każdy się nim zachwyca. Szczerze? Zauważyłem że co edycję Krupa wybiera sobie jakiegoś faworyta i bez względu na to co robi, zachodzi daleko albo nawet wygrywa. I właśnie Ernest jest jej takim ulubieńcem, tak mi się wydaje. Poza grubymi brwiami nie wyróżnia się niczym. 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

This! Ernest wygląda na narcyza a każdy się nim zachwyca. Szczerze? Zauważyłem że co edycję Krupa wybiera sobie jakiegoś faworyta i bez względu na to co robi, zachodzi daleko albo nawet wygrywa. I właśnie Ernest jest jej takim ulubieńcem, tak mi się wydaje. Poza grubymi brwiami nie wyróżnia się niczym. 

Agree. Ale i tak Ernest>Mariusz. Już ja mam lepszą twarz imo :ladyhaha:

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Agree. Ale i tak Ernest>Mariusz. Już ja mam lepszą twarz imo :ladyhaha:

To prawda. Nie oszukujmy się, Mariusz wkrótce odpadnie. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...