PanPikus 9,879 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Są jakieś programy w polskiej tv które lubicie oglądać? Ja np regularnie oglądam top model, twoja stara brzmi znajomo, rolnik szuka żony nie śmiejcie się, to jest genialne. Królowe Życia Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Little99 said: Są jakieś programy w polskiej tv które lubicie oglądać? Ja np regularnie oglądam top model, twoja stara brzmi znajomo, rolnik szuka żony nie śmiejcie się, to jest genialne. tvp model (ta laska z z sesji z takimi serpentynami wygląda jak Margot Robbie!) kuchenne rewolucje i projekt lady Link to post Share on other sites More sharing options...
Hey Boy 900 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Hejka skąd jesteś? Poznań Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 minute ago, Messy vers said: tvp model (ta laska z z sesji z takimi serpentynami wygląda jak Margot Robbie!) kuchenne rewolucje i projekt lady Wlasnie sie zaczyna tap madl Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 minute ago, Messy vers said: tvp model (ta laska z z sesji z takimi serpentynami wygląda jak Margot Robbie!) kuchenne rewolucje i projekt lady Chryste, jak mogłem zapomnieć o kuchennych rewolucjach! Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Ja w too model kibicowałem tej rudej Wiktorii chyba i co? I oczywiście odpadła jako pierwsza. Teraz myślę że wygra Dominik. Link to post Share on other sites More sharing options...
Hey Boy 900 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 minute ago, Messy vers said: kuchenne rewolucje Yaaas Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Little99 said: Ja w too model kibicowałem tej rudej Wiktorii chyba i co? I oczywiście odpadła jako pierwsza. Teraz myślę że wygra Dominik. Ja mysle ze wygra ten z nocy żywych trupów bo jest unique. Choć nwm czy jego historia nie jest za malo tragiczna na zwyciestwo. Ale w finale pewnie bedzie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 ja jej kibicuje margot robbie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: ja jej kibicuje margot robbie Omg. Ona ma 30 lat. Wyglada na 29 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ja mysle ze wygra ten z nocy żywych trupów bo jest unique. Choć nwm czy jego historia nie jest za malo tragiczna na zwyciestwo. Ale w finale pewnie bedzie To prawda, historia nie jest zbyt tragiczna. Nie wygra. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 3 minutes ago, Little99 said: To prawda, historia nie jest zbyt tragiczna. Nie wygra. Dominik jest suuper kjut. A Ernest jest overrated. Nie czaje czemu sie tak zachwycają jego twarzą Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Dominik jest suuper kjut. A Ernest jest overrated. Nie czaje czemu sie tak zachwycają jego twarzą This! Ernest wygląda na narcyza a każdy się nim zachwyca. Szczerze? Zauważyłem że co edycję Krupa wybiera sobie jakiegoś faworyta i bez względu na to co robi, zachodzi daleko albo nawet wygrywa. I właśnie Ernest jest jej takim ulubieńcem, tak mi się wydaje. Poza grubymi brwiami nie wyróżnia się niczym. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 minute ago, Little99 said: This! Ernest wygląda na narcyza a każdy się nim zachwyca. Szczerze? Zauważyłem że co edycję Krupa wybiera sobie jakiegoś faworyta i bez względu na to co robi, zachodzi daleko albo nawet wygrywa. I właśnie Ernest jest jej takim ulubieńcem, tak mi się wydaje. Poza grubymi brwiami nie wyróżnia się niczym. Agree. Ale i tak Ernest>Mariusz. Już ja mam lepszą twarz imo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 minute ago, baazyll said: Agree. Ale i tak Ernest>Mariusz. Już ja mam lepszą twarz imo To prawda. Nie oszukujmy się, Mariusz wkrótce odpadnie. Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.