Guest Messy vers Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 10 minutes ago, baazyll said: Dziś To odpowiednio szybko napisała wg mnie Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Just now, baazyll said: Niech wrócą grację xd Omg tak xD popłacze się Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Dobra idę spać Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Myślę ze to moze byc pre recorded albo cos Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Kiedy wyciekło do neta to o dominicu? Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 1 hour ago, Little99 said: https://voca.ro/15AOlEWoWX8C Fajny akcent ale dlaczego brzmisz bardzo podobnie do mnie Mom I'm scared Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: Kiedy wyciekło do neta to o dominicu? Idk. @Little99 zbudź się i odpowiedz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Fajny akcent ale dlaczego brzmisz bardzo podobnie do mnie Mom I'm scared Little mi napisal, ze brzmię jak pasywek https://vocaroo.com/1jzo8w2NU3jG Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Jak sie nazywa grupa vogule poland Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Just now, Messy vers said: Jak sie nazywa grupa vogule poland Idk Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Just now, baazyll said: Little mi napisal, ze brzmię jak pasywek https://vocaroo.com/1jzo8w2NU3jG Lmao chyba on Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 A ja juz tydzien czekam az zaakceptują mnie do grupy na fb Kara za skurwysyństwo i chyba sie nie doczekam A przeciez napisalem w pytaniu wstępnym, ze popieram zwiazki homoseksualne. Co jest wgl Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Just now, baazyll said: Idk Żądanie dramy. Now Chcę poczytać troche creepy pasty. Jak to swieza sprawa to jutro rano będzie o tym głośno Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Little mi napisal, ze brzmię jak pasywek https://vocaroo.com/1jzo8w2NU3jG No teraz to twój głos mi do ciebie nie pasuje xD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: No teraz to twój głos mi do ciebie nie pasuje xD W sensie myslales, ze little brzmi jak ja, a ja jak little? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.