Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Same. Na szczęście mój daddy z syrii to rozwiąże W sumie nie chcę dadiego z syrii Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Just now, baazyll said: W sumie nie chcę dadiego z syrii Gdybyś go zobaczył to byś chciał Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ta bycza wrzuca non stop materiały z haus Labs a ja dostaje powiadomienia i modlę się żeby to był single cover z czymś w stylu, the journey continues, my next single is Alice, mv on Friday Ja czekam az oglosi fri łumen Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Just now, Little99 said: Gdybyś go zobaczył to byś chciał Moze na zywo jest agli... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ja czekam az oglosi fri łumen Niech ogłosi cokolwiek Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Moze na zywo jest agli... Na żywo to ja jestem agli ale on o tym nie wie hihi Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Just now, Little99 said: Na żywo to ja jestem agli ale on o tym nie wiem hihi Na jednym zdjęciu na ig tez ale chyba tylko na jednym.. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 1 minute ago, baazyll said: Na jednym zdjęciu na ig tez ale chyba tylko na jednym.. Savage xDDDDD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 7 minutes ago, baazyll said: Na jednym zdjęciu na ig tez ale chyba tylko na jednym.. Złamałeś mi serduszko i już nie chce z tobą orgii. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 1 minute ago, Little99 said: Złamałeś mi serduszko i już nie chce z tobą orgii. To za karę, bo mnie zdradzasz z jakimś syryjskim niemcem Btw i tak na orgii co najwyzej moglbym ci tarmosić sutki, bo podobno oboje byśmy bottomowali, so.. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 2 minutes ago, baazyll said: To za karę, bo mnie zdradzasz z jakimś syryjskim niemcem Btw i tak na orgii co najwyzej moglbym ci tarmosić sutki, bo podobno oboje byśmy bottomowali, so.. Ah tak? Przejebales sobie na całej linii XD o sutkach też możesz zapomnieć, możesz sobie co najwyżej popatrzeć na moje włosy na nogach Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 8 minutes ago, Little99 said: Ah tak? Przejebales sobie na całej linii XD o sutkach też możesz zapomnieć, możesz sobie co najwyżej popatrzeć na moje włosy na nogach Dobra, to ja wgl nie przyjezdzam na orgię. @Rifek wez go sobie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Halo @Rifek gdzie te owłosione giry Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 @Little99 i co, wyszedł ten klip czy spalimy Babylon hooker na stosie czarownic? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 @baazyll zyjesz cindy? Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.